18 femei din Germania, agresate sexual de imigranţi, la un festival de muzică

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/05/2016, 15:44
18 femei din Germania, agresate sexual de imigranţi, la un festival de muzică

Noi cazuri de agresiuni sexuale, în care sunt implicaţi imigranţi, scandalizează presa din Germania şi nu numai. 18 femei susţin că au fost agresate de trei pakistanezi, la un festival de muzică. 18 femei care participau la un festival de muzica la Darmstadt (vestul Germaniei) au reclamat la poliţie ca au fost agresate sexual. În urma cercetărilor, oamenii legii au arestat trei solicitanti de azil din Pakistan.

Cel mai probabil, cred poliţiştii, vor apărea în zilele următoare alte astfel de plângeri, deoarece în centrul oraşului Darmstadt are loc un festival care atrage foarte mult public.

Trei femei au reclamat agresiunile chiar în noaptea incidentelor, sâmbătă spre duminică, la politistii care erau prezenti in piaţă, ceea ce a condus la arestarea a trei solicitanti de azil din Pakistan, cu varste cuprinse intre 28 si 31 de ani. Alte 15 femei au depus ulterior plângeri la poliţie.

Aceste incidente intervin la mai puţin de o jumătate de ani de la agresiunile sexuale care au scandalizat Germania. Atunci, mai multe femei au fost agresate sexuale în Koln, in noaptea de Revelion, şi atribuite de politie migrantilor din Africa de Nord. Sute de femei afirma ca au fost violate, pipaite sau furate de barbati cel mai adesea beti, in fata catedralei din Koln, iar autoritatile locale au fost acuzate ca au reactionat cu intarziere in fata acestor agresiuni de o amploare inedita.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×