Dezastru în Tulcea! Un incendiu puternic a mistuit 15 autobuze ale municipalităţii!

Filon Stan   
în Galerie foto
12/01/2018, 12:03
Dezastru în Tulcea! Un incendiu puternic a mistuit 15 autobuze ale municipalităţii! GALERIE FOTO

Peste 80 de pompieri au intervinit vineri dimineaţă pentru a stinge un incendiu violent la societatea de transport public din Tulcea. Flăcările au distrus 15 autobuze, iar alte trei au fost scoase la timp din garaje, înainte de a se face scrum. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Nouă autospeciale au intervinit la faţa locului pentru a stinge flăcările. Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, preciza că în incendiul de la societatea de transport public au ars 13 autobuze şi 3 au fost scoase din garaj.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

15 autobuze au ars în Tulcea! 80 de pompieri s-au luptat cu flăcările

„Incendiul a fost anunţat de un paznic. Au ars 13 autobuze, am evacuat 3. Intervenim cu peste 80 de pompieri, cu 9 autospeciale. Au fost, de asemenea, evacuate 25 de butelii de oxigen”, a precizat Daciu.

Pompierii spun că acum există pericolul de prăbuşire a acoperişului deoarece grinzile de susţinere nu mai sunt sigure. Specialiştii spun că incendiul puternic a fost declanşat de un scurtcircuit!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×