10 trăsături ale zodiei Balanță. De ce este numit justițiarul întregului horoscop?

Alexa Serdan  
înHoroscop
17/11/2019, 09:21
10 trăsături ale zodiei Balanță. De ce este numit justițiarul întregului horoscop?
Care sunt caracteristicile zodiei balanță și de ce este numit justițiarul horoscopului. Sursa foto: ce-spun-astrele.ro

Persoanele născute în zodia Balanță sunt firi visătoare, cu simțul umorului, generoase și mereu caută echilibrul. Nativii născuți sub acest semn zodiacal iubesc corectitudinea, motiv pentru care sunt numiți justițiarii horoscopului european. 

Care sunt cele mai importante trăsături ale zodiei Balanță

Balanță este guvernată de planeta Venus și face parte din categoria semnelor de aer. Culoarea preferată de persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal este albastru sau vernil, iar ziua ideală din săptămână este vineri pentru că este ultima zi lucrătoare. Totodată, dacă ești născut în acest semn zodiacal și nu știai până acum, metalul care reprezintă zodia balanță este cupru, iar numărul norocos este 6.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De asemenea, Balanța se adaptează foarte ușor oricărei situații și face față oricărei schimbări care intervine în viața sa. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt diplomați și analizează o problemă pe toate părțile înainte de a lua o decizie. Balanța este o fire tolerantă, prea tolerantă ar spune unii, amabilă și foarte plăcută.

Iată câteva dintre trăsăturile dominante ale persoanelor născute în zodia Balanță:

 1. căutarea de armonie și echilibru perfect
 2. o viață socială activă cu foarte mulți prieteni
 3. înclinația spre visare
 4. simțul umorului foarte dezvoltat
 5. interesul scăzut pentru valorile materiale, în schimb strâng valori spirituale
 6. dorință uriașă de cunoaștere și dezvoltare personală
 7. deschidere către nou și neconvențional
 8. sensibilitate artistică
 9. abilități sociale înnăscute și limbaj elocvent
 10. tendința de aplanare a conflictelor.

Balanța este numită justițiarul horoscopului. Care este motivul

Nativii născuți în zodia Balanță sunt considerați justițiari pentru că mereu caută corectitudinea și armonia în orice ar face. Fie că este vorba despre viața personală, fie că este vorba de viața profesională, Balanța știe să găsească echilibrul de care are nevoie și astfel trăiește într-o armonie și o înțelegere perfectă cu sinele său interior. Balanța este generoasă din fire și nu doar de fațadă, tot ceea ce face face din suflet și se implică enorm.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
  Închide ×