10 ani de la moartea Laurei Stoica! Mărturia mamei artistei

Mirela Apostol   
în Hotnews
09/03/2016, 08:17
10 ani de la moartea Laurei Stoica! Mărturia mamei artistei

Astăzi se împlinesc 10 ani de când Laura Stoica a pierit într-un teribil accident de maşină, pe când se întorcea cu iubitul său de la un concert susţinut la Urziceni.

Sâmbătă, la Cimitirul Bellu din Bucureşti, Elena, mama artistei, a făcut pomană. O parte din prinoase au fost cumpărate cu puţinii bani pe care aceasta îi primeşte sporadic din drepturile de difuzare a pieselor fiicei sale.

„Sâmbătă am fost cu familia şi câţiva prieteni la mormânt. A fost o vreme splendidă, iar soarele puternic de sâmbătă, l-am luat ca pe un semn. Cu o zi înainte a plouat şi a fost numai bine pentru că pământul a fost bun să plantăm florilde din ghivece. I-am pus multe flori. Primole, brânduşe, lalele, crini şi zambilele care erau deja crescute pe mormânt- florile ei preferate, de fapt. Am chemat un preot, a făcut slujbă, apoi ne-am strâns cu toţii la un restaurant şi am petrecut aşa cum ar fi făcut şi ea, pe stilul ei, muzica ei. Am simţit-o pe Laura printre noi, era acolo”, a declarat mama Laurei Stoica pentru Click!.

Femeia a povestit că, la început, fiul ei s-a interesat cu privire la modul în care se calculează drepturile de autor, dar acum nu au mai făcut nimic în această privinţă, pentru că se luptă degeaba pentru bani. Deşi sumele sunt foarte mici, doamna Stoica nu a cerut explicaţii, considerând că s-ar lupta cu morile de vânt, în plus, nici fiica sa nu a fost apreciată la adevărata sa valoare pe când trăia.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×