1 DECEMBRIE 2015 PROGRAM TV. Ce vedem la TV de Ziua Naţională

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/12/2015, 13:03
1 DECEMBRIE 2015 PROGRAM TV. Ce vedem la TV de Ziua Naţională

Parade militare în direct, ediţii speciale ale unor emisiuni cunoscute, filme româneşti şi spectacole folclorice – sunt doar câteva dintre programele pregătite de televiziunile generaliste pentru Ziua Naţională a României.

Pentru Pro TV, 1 Decembrie nu este doar Ziua Naţională. În urmă cu 20 ani Andreea Esca spunea pentru prima dată „Bună seara România, bună seara Bucureşti”, marcând lansarea staţiei. Staţia sărbătoreşte momentul dublu aniversar cu ediţie specială a show-ului Vocea României.

Pro TV aniversează pe 1 Decembrie 20 ani de la lansare, cu ediţii speciale ale emisiunilor Vocea României şi Ce spun românii

Pe 1 Decembrie, care este şi ziua postului de televiziune, Pro TV va difuza începând cu ora 7.00 dimineaţa o ediţie specială Ştirile Pro TV.

De la ora 13:00, urmează o ediţie specială a emisiunii Ce spun românii, prezentată de Cabral, în care concurenţi vor fi vedete care au apărut în emisiunile Ferma Vedetelor şi Sunt celebru, scoate-mă de aici! Acestea se vor lupta să câştige o sumă cât mai mare de bani, pe care o vor dona către o cauză socială.

La ora 14:00, postul va difuza filmul Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului.

Ediţia specială La Măruţă, care va începe la 16:15, vine cu o confruntare între munteni, moldoveni şi ardeleni.

Ştirile PRO TV sunt, ca de obicei, de la 19:00, când Andreea Esca, va spune pentru al 20-lea an consecutiv „Bună seara, România, Bună seara, Bucureşti”.
De la 20:30, postul de televiziune va difuza o ediţie specială a show-ului Vocea României, cu ocazia Zilei Naţionale a României şi a PRO TV.

Antena 1 va difuza ediţii speciale ale emisiunilor Neatza cu Răvan şi Dani şi Acces Direct şi filmul Nea Mărin Miliardar

De Ziua României, Observator Antena 1 va difuza o serie de reportaje sub sloganul „Tu schimbi România”.

Neatza cu Răzvan şi Dani organizează în intervalul 8.00 – 11.00 o petrecere românească.

Simona Gherghe aduce, de la ora 16.30, o ediţie specială “Acces Direct”, în care invitaţii vor fi vedete din România care au acceptat să facă un schimb de vieţi, pentru o zi, cu românii mai puţin norocoşi.

De la 20.30, Antena 1 va difuza filmul “Nea Mărin Miliardar”, un film de referinţă în cinematografia românească, care îi are ca protagonişti pe Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Jean Constantin, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Stela Popescu şi Colea Răutu.

Kanal D, ediţii speciale Te vreau lângă mine şi Teo Show

De la ora 13.30, Gabriela Cristea a pregătit o ediţie specială a emisiunii Te vreau lângă mine.

Începând cu 16.45, Kanal D va difuza o ediţie de sărbătoare a emisiunii Teo Show. Laura Lavric, Jojo, Cristina Spatar, Daniela Gyorfi, Alexandru Jidveianu, Liviu Guta si multi altii vor petrece alături de Teo Trandafir şi Bursucu.

TVR 1 Spectacolul eveniment Inimi de români, parade militare şi ediţii speciale ale unor emisiuni cunoscute

Ora 9.00, Cristi Tabără prezintă o ediţie specială a emisiunii Exclusiv în România.

De la 09.50, la TVR 1, unul dintre cei care l-au cunoscut pe „fotograful Unirii” spune cine a fost el, iar istorici de marcă explică premisele care au făcut posibilă România Mare şi care a fost atitudinea statelor vecine faţă de actul Unirii de la Nord de Dunăre.

La ora 10.30, sub titlul Aniversarea Zilei Naţionale a României, TVR 1 şi TVR HD transmit în direct tradiţionalele paradele militare din Capitală şi de la Alba Iulia.

De la 12.00, telespectatorii asistă în direct la slujba de Te Deum de la Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba-Iulia.

La ora 14.30 (şi de la 16.10, partea a doua) Iuliana Tudor va fi gazda spectacolului Noi suntem români,dedicat zilei de 1 Decembrie. La spectacol participa o serie de interpreţi de muzică folclorică şi ansambluri populare, preintre care şi orchestra Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros.

De la ora 17.30, Irina Păcurariu prezintă Cealaltă Românie.
Ziua Naţională a Românilor este aniversată şi în studioul Starea naţiei, unde Dragoş Pătraru prezintă o ediţie specială, de la 18.30 (cu reluare la ora 24.00).

Ora 19.00. Mircea Radu realizează România mea, o emisiune dedicată, de asemenea, Zilei Naţionale a Românilor.

De la ora 21.00, TVR 1 va difuza spectacolul-eveniment Inimi de români, găzduit de Eda Marcus şi Mihai Constantin. Vedetele TVR Irina Păcurariu, Daniela Zeca Buzura, Adelin Petrişor, Dragoş Pătraru, Liana Stanciu, Claudiu Lucaci, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Cristina Şoloc, Ligia Munteanu, Alina Stancu, Cristina Soare, Marian Marin, Florin Mihoc pun în lumina reflectoarelor poveştile unor români care au ales să nu fie indiferenţi faţă de suferinţele şi nevoile celor de lângă ei.

Prima TV: Două filme româneşti şi Cronica Cârcotaşilor

11.30. Filmul românesc Dumbrava minunată
14.30. Filmul românesc din 2007 Ticăloşii.
20.15. Cronica Cârcotaşilor.

Sursă: www.paginademedia.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×