1 APRILIE ZIUA PĂCĂLELILOR. Top 10 cele mai tari farse din istorie

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
01/04/2015, 00:00
1 APRILIE ZIUA PĂCĂLELILOR. Top 10 cele mai tari farse din istorie

1 APRILIE ZIUA PĂCĂLELILOR. De 1 Aprilie, ZIUA PACALELILOR, oamenii din toata lumea obisnuiesc sa se amuze pe seama prietenilor facandu-le tot felul de farse.

1 APRILIE ZIUA PĂCĂLELILOR. Desi majoritatea se rezuma la a inlocui zaharul cu sarea sau la a pune tot felul de insecte in mancarea amicilor, exista persoane care au dus aceasta traditie la un cu totul alt nivel. Mirror prezinta 10 farse careu au ramas in istorie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

1 APRILIE ZIUA PĂCĂLELILOR. TOP 10:

10. In 1980, BBC a anuntat ca, pentru a putea tine pasul cu vremurile, Big Ben va trece la formatul digital. Vestea i-a socat pe ascultatori, care au inceput imediat sa protesteze. Iar BBC-ul din Japonia a anuntat chiar ca acele ceasului vor fi vandute primilor patru ascultatori.

9. In 2007, site-ul „Lebanon Circle”, desinat pasionatilor de magie, a postat o imagine cu o creatura care semana cu o zana, precizand ca a fost descoperita de un barbat care isi plimba cainele in apropiere de un vechi drum roman din Derbyshire. Zeci de mii de vizitatori au venit sa vada creatura, insa la scurt timp proprietarul site-ului a marturisit ca a fost vorba de o farsa. Chiar si asa, au existat persoane care au continuat sa il sune si care nu au putut accepta ca zana nu era reala.

8. In 1978, in Portul Sydney a aparut o barja care tragea un iceberg. Dick Smith, un om de afaceri din zona, a sustinut ca a fost adus din Antarctica si ca va fi taiat in bucatele mici, pe care le va vinde pentru 10 centi fiecare. Statiile radio au relatat despre acest eveniment pe larg, insa cand a inceput sa ploua, s-a descoperit ca „icebergul” era facut de fapt din spuma de ras.

7. In 1860, oamenii din Marea Britanie au fost invitati la Turnul Londrei pentru a vedea ceremonia spalarii unor lei albi. In cateva ore, foarte multi oameni s-au adunat in fata Turnului, insa toti au fost dezamagiti ca niciun leu nu a mai fost tinut in cladire de secole intregi.

Mai multe pe stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×