A strâns 225 de mii de dolari pentru un om al străzii, care a ajutat-o când i-a fost mai greu!

Filon Stan   
în Galerie foto
27/11/2017, 14:40
A strâns 225 de mii de dolari pentru un om al străzii, care a ajutat-o când i-a fost mai greu! GALERIE FOTO

Povestea unei tinere care a ajutat un om al străzii face înconjurul lumii! Totul a început când Kate McClure, o americancă de 27 de ani, a rămas fără benzină pe o autostradă din Philadelphia, relatează EFE. Femeia a povestit că un om al străzii a văzut că are probleme, s-a apropiat de ea şi i-a spus să rămână în maşină. După ceva timp, omul fără adăpost s-a apropiat de maşina femeii cu un bidon plin cu benzină. Îşi dăduse ultimii 20 de dolari pentru a o ajuta pe femeie. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

„Johnny se aşează pe marginea străzii în fiecare zi cu un carton în mână, m-a văzut că m-am oprit şi că se întâmplă ceva (…) Şi-a dat singurii săi 20 de dolari ca să-mi cumpere benzină şi să se asigure că ajung cu bine acasă”, a povestit tânăra în vârstă de 27 de ani.

A strâns o avere pentru un om fără adăpost

Tânăra a început să vină la locul unde Johnny obişnuia să cerşească pentru a-i aduce bani şi haine, dar, împreună cu iubitul ei, i-a venit ideea să apeleze la site-ul ‘gofundme’, la 10 noiembrie. Cu banii strânşi ea dorea să-i închirieze lui Johnny o locuinţă şi să-i cumpere o maşină veche pentru ca veteranul de război să poată începe o nouă viaţă.

Deşi scopul său era de a strânge 10.000 de dolari pentru Johnny, colecta a depăşit toate aşteptările ajungând la suma de 225.000 de dolari în mai puţin de o lună.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×