Zodiac Chinezesc pentru miercuri, 22 aprilie. Maimuțele își asumă rolul de judecător într-o chestiune importantă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
21/04/2020, 15:26
Zodiac Chinezesc pentru miercuri, 22 aprilie. Maimuțele își asumă rolul de judecător într-o chestiune importantă
Nativii din Maimuță trebuie să lămurească neînțelegerile dintre două persoane apropiate. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți spune ce surprize ți-au pregătit astrele horoscopului chinezesc în ziua de miercuri, 22 aprilie, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile sunt cât se poate de bune. Asta pentru că te bucuri în continuare de atmosfera Sărbătorilor Pascale alături de cei dragi. Ușor-ușor, va trebui să îți reiei activitatea, însă nu are rost să te grăbești, pentru că lucrurile se desfășoară într-un ritm destul de lent, mai ales că lucrezi în continuare de acasă.

Zodiac Chinezesc pentru ziua de miercuri, 22 aprilie

Dacă ești născut sub semnul Maimuței, o foarte mare responsabilitate atârnă pe umerii tăi în acest mijloc de săptămână. De ce spunem asta? Ei bine, ești pus în postura de a lămuri neînțelegerile dintre două persoane foarte dragi, așa că trebuie să analizezi situația cu foarte mare atenție. Ține minte că adevărul este întotdeauna la mijloc și ascultă argumentele fiecăruia înainte de a da un verdict.

Șobolan

Șocul veștii primite azi e imens și te lasă fără direcție, dar încerci să nu iei decizii pe loc, sub imperiul emoției intense. Lasă lucrurile să se mai așeze, liniștește-te puțin, pentru că vei înțelege altfel situația după o vreme. Acum ai impresia că cerul îți cade pe umeri, că speranțele sunt risipite, că ceea ce aștepți să apară nu mai există, dar nu e deloc așa! Ai această atitudine fatalistă și negativistă din cauza efectului bombă a veștii sosite, dar deși pe moment situația pare gravă, după ce se vor reașeza apele în matcă, vei descoperi și partea pozitivă a lucrurilor.

Bivol

Nimic nu este veșnic, deci nici relațiile în care ești implicat nu pot continua la fel toată viața. Prin urmare, fii oricând deschis spre schimbări și din acest punct de vedere. Că se mai schimbă prietenii sau colegii, că se mai schimbă până și partenerii, trebuie să fii deschis spre nou, pentru că relațiile respective au ajuns la un nivel care nu mai avea nimic bun de oferit și e mai bine să se termine. Mergi mai departe cu recunoștința că acei oameni ți-au trecut prin viață o vreme, dar nu te agăța cu dinții de ei. În afară, de familie, nimeni nu e legat de tine pentru totdeauna. Oamenii apar și dispar din calea ta! Așa e viața!

Tigru

Îți trece prin minte o idee fulgerătoare care, dacă ar fi pusă imediat în practică, ar deschide o nouă perspectivă a vieții tale. Merită să-i dai curs chiar acum, oricât de ciudată sau de bruscă ar părea, fără să stai prea mult pe gânduri. Cu cât lași să treacă mai mult timp, cu atât începi să-i găsești hibe, defecte sau piedici. Succesul acestei acțiuni depinde mult de spontaneitatea și promptitudinea cu care reacționezi. Nu lăsa praful să se așeze peste această idee, ci apasă butonul de start chiar acum.

Iepure

Ești pe calea cea bună spre prosperitate și belșug, fii sigur de asta, dar ai răbdare! Nicio recoltă nu se coace peste noapte. E nevoie de timp și de așteptare, crezând cu tărie că la finalul acestui drum lung se află roadele cele mai bune! Continuă să investești tot ce ai mai bun pentru a clădi acel edificiu la care visezi, dar cu garanția mentală că ceea ce vei obține la capăt va fi chiar mai bun decât ai fi putut vreodată crede. Creativitatea clădește succesul! Pune-o la treabă, etapă după etapă.

Dragon

Ești în fața unei decizii și ambele variante pe care le ai la dispoziție par la fel de profitabile. Dacă ai sta și ai cântări situația pe toate părțile, cu luciditate și maturitate, ai descoperi că doar una dintre ele este mai sigură și duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzând totuși niște puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mică suspiciune trebuie să-ți deschidă ochii asupra eventualelor riscuri și să tragi un semnal de alarmă. Pune serios în balanță variantele și alege-o pe cea mai bună!

Șarpe

Intuiția nu greșește, dacă te bazezi pe ceea ce îți transmite vocea interioară și vei face o alegere excelentă. Există multe motive de îndoială asupra lucrurilor de care te ocupi, dar ai norocul să observi și ceea ce alții nu văd și poți înțelege mai corect situația. Simțurile tale subtile și cu o notă paranormală, sunt atuurile de azi, pentru că ele scot la iveală aspectele secrete, bine ascunse în spatele unor aparențe înșelătoare. Le presimți, le descoperi și astfel știi de ce să te ferești.

Cal

Azi primești vești care te întristează, poate nu pentru că te privesc în mod personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alții care trec prin situații nefericite, și vei descoperi cât de mult bine le face prezența ta. Îți sacrifici liniștea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că știi ce mult contează să existe cineva care să te asculte și să-ți ridice moralul.

Capră/Oaie

Poate te-ai întrebat de multe ori care îți este misiunea principală în această lume, iar azi poți primi un indiciu interesant! Ai o discuție cu o persoană a cărei înțelepciune o admiri și de îndrumarea căruia ții cont. Sau doar citești o carte care îți oferă o posibilă direcție, deci deschide bine ochii, inima și sufletul, pentru că răspunsul la această întrebare existențială poate să vină printr-una din căile la care ai acces. Totul e să ai curajul să întrebi, să cauți, să cercetezi, și nu doar să stai pasiv, așteptând să apară de undeva revelația. Nu vine din senin, ci numai dacă depui un efort de voință pentru a căuta.

Maimuță

Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcții, căci fiecare susține că dreptatea e la el, trebuie intervenit în această luptă pentru a restabili echilibrul. Ești cel care judecă la rece situația și extrage o concluzie finală. Niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea, deci fii conștient că verdictul tău, deși va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, te va așeza undeva la mijloc ca să primești reacțiile lor. Nu contează cine câștigă și cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcut lumină și ai jucat rolul decisiv într-o situație cu două direcții.

Cocoș

Nu te aștepta ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi și cel mai banal cuvânt care îți este adresat. Coboară ștacheta pretențiilor de la ceilalți, pentru că azi te vei bucura de un sprijin sincer și eficient sosit în cel mai obișnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de câștigat dacă vei ști să beneficiezi de susținerea prietenilor, bucurându-te de simpla lor prezență. O informație aparent minoră, care sosește azi de la ei, are pentru tine conotații speciale.

Câine

La cine poți apela dacă nu la un părinte care te sfătuiește de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajmă care privește lucrurile altfel. Deși ai fi tentat să-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente când e nevoie de experiență de viață pentru a înțelege corect lucrurile. Poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel mult mai în vârstă a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca să simtă de la o poștă ceea ce nu se vede. Ascultă-i părerea și urmează-i sfatul cu sfințenie: într-o zi îi vei mulțumi, deși azi spui că îți taie aripile.

Mistreț

Prietenul la nevoie se cunoaște, și același lucru dovedești astăzi față de cineva drag inimii care trece prin momente dificile. Ești alături de el trup și suflet, suspini alături de el, suferi pentru el și îți bați capul în căutarea unei soluții salvatoare pentru a-l scoate din pasa proastă în care se află. Fii sigur că prezența ta îi face bine și îi ajunge doar să te vadă că îl asculți și îți pasă de frământările sale. Compania ta îi ridică moralul și îl ajută să treacă mai ușor peste provocările actuale, deci încearcă să-i abați gândurile.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×