Viorica Dăncilă se plânge după reuniunea PSD: „Atacuri murdare, avalanşă de jigniri”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 17:58
Viorica Dăncilă se plânge după reuniunea PSD: „Atacuri murdare, avalanşă de jigniri”
Viorica Dăncilă, declarații uimitoare despre guvernul PSD!

Viorica Dăncilă face declarații despre avalanșele de jigniri primite și despre partid, în cadrul Consiliului Național PSD. „La aproape 9 luni de la votul dumneavoastră ca președinte executiv, aș vrea să vă mulțumesc, înainte de orice, de susținerea voastră acordată necondiționat, mai ales după avalanșa de jigniri. Azi este o zi specială pentru mine, din acest motiv sunt mai sentimentală în aceste momente.

Domnului președinte Liviu Dragnea aș vrea să-i mulțumesc în mod special pentru suportul acordat mie și întregului guvern. Au fost zile dificile cu atacuri murdare. Suntem un partid care stăpânește bine economia. Au încercat să ne oprească, nu au reușit! Avem o datorie față de țară și față de toți cetățenii ei.”

 Viorica Dăncilă, după reuniunea PSD: „România să nu se mai încadreze în țările de mâna a doua!”

„Mi-am spus mereu, dacă Dumneavoastră aveți puterea să mergeți mai departe și noi trebuie să o facem, pentru întreaga țară. Nu voi ceda! Chiar dacă unii nu cred, eu sunt un om puternic ce știe ce are de făcut.  Vă asigur că am forța de a merge mai departe, dacă voi avea susținerea voastră. Pentru asta promit că am să depășesc toate obstacolele și toate piedicile. După câștigul din 2016, guvernarea a fost blocată și atacată, orice demers parlamentar a fost atacat public, cu toate acestea, am reușit să facem schimbări. PSD a reușit creșterea salariilor, pensia minimă și multe altele.

Viorica Dăncilă, premierul României!
Viorica Dăncilă, premierul României!

Sunt lucruri pentru care oamenii ne apreciază și ne respectă, lucruri care au schimbat viața mai multor români. Încerc să fiu prezentă la evenimentele și deciziile importante partidului nostru. Alegerile de azi sunt foarte importante. De aceea fac un apel către toți colegii noștri să se exprime în cadrul acestor departamente și să aducă plus valoare. Rezultatele guvernării nu au întârziat niciodată să apară. De fiecare dată când PSD a fost la guvernare, am avut creștere de pensii și salarii. România s-a dezvoltata când PSD a fost la guvernare. Partidul Social Democrat este un partid care se ține de cuvânt.”,  a declarat premierul României, Viorica Dăncilă, la Consiliul Național PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×