Viorica Dăncilă, parodiată de Toni Grecu și Nuami Dinescu, pe scena Teatrului Național

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 14:23
Viorica Dăncilă, parodiată de Toni Grecu și Nuami Dinescu, pe scena Teatrului Național
Tpni Grecu, parodie de proporții către Viorica Dăncilă chiar pe scena Teatrului Național!

Cele mai amuzante texte de anul acesta pentru români au fost de departe parodiile scrise și interpretate de Toni Grecu și de Nuami Dinescu. Cunoscutul lider al grupului de umor Divertis a parpodiat-o pe Viorica Dăncilă chiar pe scena Teatrului Național. Hohote de râs și aplause la scenă deschisă au cuprins întreaga scenă.

Acest moment a venit la urmarea clipului video a actriței Nuami Dinescu, fostă colegă de platou cu Teo Trandafir. Artista a primit numai laude de la cei care au vizionat parodia în cauză, fapt ce a făcut filmulețul să facă înconjorul internetului. Cum a decurs momentul?

Toni Grecu și Nuami Dinescu, parodie pentru Viorica Dăncilă

Toni Grecu a citit un text destinat personajului Viorica Dăncilă. Fostul lider al grupului umoristic Divertis a scris o parodie care o avea în prim plan pe aceasta. „Dragă Moş Crăciun, mă numesc Viorica şi vreau să te rog să pui şi pentru mine câteva daruri în sacul tău, care ştiu că e încăpător şi mare şi are surprize pentru toţi, deoarece eu am fost foarte cuminte şi ascultătoare tot anul. Cum mi s-a spus – aşa am făcut. Deci dragă Moşule, te rog aşa: să-mi aduci o carte de bucate nouă, care e cartea mea preferată.

Toni Grecu, parodie pentru Viorica Dăncilă pe scena Teatrului Național
Toni Grecu, parodie pentru Viorica Dăncilă pe scena Teatrului Național

Cea care o am acuma este pătată de ulei şi de suc de maioneză şi nu se mai vede ce scrie la pagina cu salata boeuf care-i place cel mai mult lui. 2. Aş vrea să îmi aduci şi un aragaz mai bun, cu patru ochiuri şi cuptor electric, să-l montez în birou la Guvern, ca să mai gătesc din când în când, atunci când stau închisă acolo şi mă fac că scriu ordonanţe de urgenţă şi alte prostii. 3. Aş vrea şi un gherghef nou, că ăsta de-acuma l-am complectat la şedinţele de guvern în care vorbeşte miniştrii între ei şi eu nu înţeleg decât anumite cuvinte, cum ar fi: „şi”, „sau”, „dar”, „însă”, „pentru”, „deci” şi „nu mă interesează”, a fost textul lui Toni Grecu care o parodia e Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×