Viorica Dăncilă, la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Cum s-a îmbrăcat premierul României

Eduard Nicolae Popa    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/11/2018, 12:30
Viorica Dăncilă, la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Cum s-a îmbrăcat premierul României GALERIE FOTO
Premierul României a fost prezent la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului

Viorica Dăncilă a fost prezentă la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Iată cum s-a îmbrăcat premierul României. Programul de astăzi a început la ora 08:00 cu săvârșirea slujbei de sfințire a Altarului lăcașului sfânt. La ora 09:00 a început slujba care s-a încheiat cu citirea Actului de sfințire. În jurul orei 10:30, a început Sfânta Liturghie, care s-a săvârșit în interiorul Catedralei Naționale. De la ora 13:00, au fost puse, la ieșirea din Sfântul Altar al Catedralei Neamului, racla cu Cinstita Mână a Sfântului Apostol Andrei, Octrotitorul României și cea cu moaștele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina. Peste 20.000 de enoriași au deci să vină prin toate căile la Capitală, pentru a se închina la moaștele sfinte.

Printre cei 20 de mii, s-au aflat și premierul României, dar și Gigi Becali. Omul de afaceri a spus că sfințirea Catedralei este cea mai mare realizare a țării. ”E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat și eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar. Să vedem(dacă dau și pentru pictură- n.r)Dumezeu cum vrea”, a declarat Becali. De asemenea, printre cei încântați de săvârșirea evenimentului este și Viorica Dăncilă. ”Este un eveniment național- Catedrala Neamului, Catedrala României, în an centenar”, a subliniat premierul României, conform ziare.com.

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă, la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului

cum s-a imbracat viorica dancila la sfintirea catedralei nemului
Viorica Dăncilă, în interiorul Catedralei Naționale

Totodată, întrebată despre însemnătatea acestui proiect, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Realizarea românilor și a României, un proiect, un monument cu care ne putem mândi. Și cred că această mândrie nu este a mea ca și prim-ministru, este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român”, a spus Viorica Dăncilă.

Așadar, entuziasmul pentru realizarea marelui proiect al României există, premierul țării s-a prezentat la eveniment, însă, ce vestimentație a avut? Prim-ministrul României a purtat o rochie neagră, simplă, un palton negru, o pereche de cizme cu toc, din piele întoarsă și a accesorizat cu un lanț de aur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×