Viorica Dăncilă, iritată de jurnaliști: „Aveţi un fix cu asta?”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 16:16
Viorica Dăncilă, iritată de jurnaliști: „Aveţi un fix cu asta?” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă, iritată de jurnaliștii care au întrebat-o despre cei 180 de kilometri de autostradă

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnaliști dacă își asumă cei 180 de kilometri promiși de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb. Întrebările venite din partea reporterilor au enervat-o pe Viorica Dăncilă, iar primul-ministru al României a răspuns tot cu o întrebare: „Aveţi un fix cu asta?”

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a anunțat zilele trecute că în 2019 se vor face 180 de kilometri de autostradă în România. „Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce priveşte autostrăzile 180 de kilometri. Până în momentul de faţă în România avem 807 kilometri de autostradă în trafic. Deci, pentru 2019 am prognozat următoarele autostrăzi care pot fi finalizate ca şi tronsoane: Lugoj-Deva, loturile 3 şi 4 – 43 de km, o secţiune de încă 4 kilometri, Autostrada Sebeş – Turda, loturile 1 şi 2 – 41 km, Ogra – Câmpia Turzii, între Iernut şi Cheţani – 17,9 km, un alt lot între Cheţani şi Câmpia Turzii, de 15,69 de km, Suplacu de Barcău – Biharia – Borş, care-i componentă a Autostrăzii Transilvania – 5,35 km”, a spus Rovana Plumb.

Viorica Dăncilă, iritată de jurnaliștii care au întrebat-o despre cei 180 de kilometri de autostradă

Viorica Dăncilă a părut iritată de jurnaliștii care au întrebat-o despre cei 180 de kilometri de autostradă care ar urma să se facă în anul 2019. „Aveţi un fix cu asta?”, a întrebat Dăncilă, care a lăsat să se înțeleagă faptul că nu ar fi dispusă să își dea demisia în cazul în care promisiunea făcută de Rovana Plumb nu va fi dusă la îndeplinire. „De ce să-mi dau eu demisia?! Coordonez eu?!”, a răspuns premierul.

Viorica Dăncilă nu demisionează dacă cei 180 de kilometri de autostradă nu vor fi făcuți în 2019
Viorica Dăncilă nu demisionează dacă cei 180 de kilometri de autostradă nu vor fi făcuți în 2019

Primul-ministru al României a mai spus că „În primul rând trebuie să vedem dacă sunt cauze obiective care au dus la nerealizarea proiectului. (…) știți foarte bine că au fost cauze obiective: nu s-a dat acord de mediu că au fost peșteri cu lilieci. S-au făcut toate eforturile și întârzierea să o recuperăm. Trebuie să fac o discuție cu miniștrii.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×