Victor Rebengiuc, despre România: ”Viitorul îl văd o nenorocire”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 10:14
Victor Rebengiuc, despre România: ”Viitorul îl văd o nenorocire”
Cezara Dafinescu și Mihai Mălaimare, scandal cu Victor Rebengiuc! Acuzații grave, în urma manifestație de susținere a magistraților

Actorul Victor Rebengiuc a vorbit despre România. În timp ce românii sărbătoreau în stradă pe 100 de ani de la Marea Unire, Rebengiuc își mărturisea dezamăgirea. Deznodăjduit, acesta declara că pentru news.ro că viitorul sună a nenorocire și arată sumbru. De asemenea, actorul a admis că nu mai poate simți decât decepție și dezolare de Ziua Națională a României. Mai mult, acesta a amintit de data de 23 august 1944, atunci când Regele Mihai a rupt alianța României cu Germania nazistă. ”Dezamăgire. Deznădejde. Atât. Nu e în niciun fel acest moment. Este o nenorocire! Mie îmi lipsesc 15 ani până la 100, pentru mine a fost important accesul la tron al regelui, faptul de la 23 August a fost un act important politic făcut de rege şi, pe urmă, sunt numai momente de nenorocire”, a mărturisit actorul pentru sursa menționată mai sus.

De altfel, Rebengiuc a fost de părere că momentul a fost un act politic important, însă, după alegerile în care au ajuns la putere comuniștii, umătorii 50 de ani au fost marcați doar de momente de nenorocire, care a rămas până astăzi. ”(…)din 1945 şi de la alegerile din 1946 sunt 50 de ani de nenorocire, din care n-am scăpat. Şi cine ştie când vom scăpa? Eu unul mi-am pierdut orice nădejde”, a adăugat Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc a spus câteva cuvinte despre România. ”Eu unul mi-am pierdut orice nădejde”

victor rebengiuc actor a vorbit despre romania
Victor Rebengiu, suprins în timp ce juca în ”Moromeții”

Totodată, actorul a afirmat ce simte când se gândește la viitor. ” Viitorul îl văd o nenorocire. Aceeași nenorocire. Îl văd sumbru”, a mărturisit Rebengiuc. De altel, acesta a subliniat și care ar fi una dintre cauzele ce ne-au adus în punctul în care ne aflăm astăzi. ”Românii trebuie să voteze calumea, să îşi dea seama ce se întâmplă, dar nu ai cu cine vorbi. Nimeni nu se gândeşte la ţară. Numai «să ne dea!». «Dacă ne dă, e bine»”, a fost discursul actorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×