Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu va candida la sefia PSD București: ”Firea m-a încurajat!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 15:14
Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu va candida la sefia PSD București: ”Firea m-a încurajat!” GALERIE FOTO
Aurelian Badulescu candideaza pentru sefia PSD Bucuresti

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat că va candida pentru conducerea filialei PSD București! Bădulescu a afirmat că, în acest sens, s-a sfătuit chiar cu primarul general Gabriela Firea, care l-a încurajat şi l-a asigurat de tot sprijinul ei în demersul său.

„Am luat notă de decizia Comitetului Executiv de a se organiza alegeri în toate structurile de partid unde sunt preşedinţi interimari şi am decis să-mi asum candidatura pentru poziţia de preşedinte al PSD Bucureşti. M-am sfătuit în acest sens cu doamna primar general Gabriela Firea, care m-a încurajat şi m-a asigurat de tot sprijinul său în acest demers. Consider esenţial acest lucru câtă vreme, deloc întâmplător, Partidul Social Democrat a câştigat pentru prima dată în istorie alegerile în Bucureşti, având primarul general şi cei şase primari de sector aleşi toţi sub sigla PSD, într-un moment în care la conducerea organizaţiei se afla doamna Gabriela Firea”, a declarat acesta, duminică, 17 februarie.

Aurelian Bădulescu îl atacă pe Liviu Dragnea

Aurelian Bădulescu duce proiectul lui Firea mai departe!  „Atât eu, cât şi doamna primar general avem convingerea că PSD are o responsabilitate imensă faţă de cetăţenii care ne-au acordat voturile în 2016 şi că disputele partinice şi politicianiste care, din păcate, afectează activitatea partidului în ultima perioadă trebuie să înceteze de îndată. Bucureştenii trebuie să fie mai presus de orice dispute, iar orice acţiune care le sacrifică interesele din raţiuni politice trebuie stopată de îndată. Or acest lucru nu se poate face decât având suportul unei organizaţii dedicate lui, cetăţeanului bucureştean, nu lui, cetăţeanului Dragnea Liviu Nicolae. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a încheiat Aurelian Bădulescu, citat de Agerpres.

Aurelian Badulescu
Aurelian Badulescu are sustinerea Gabriele Firea pentru candidatura la sefia PSD Bucuresti

Gabriela Firea și-a dat demisia de la șefia PSD București, anul trecut în noiembrie, în semn de protest față de faptul că Liviu Dragnea „a blocat alegerile la acestă organizație” timp de doi ani. Actualul preşedinte interimar al PSD Bucureşti este Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×