Veste mare de la RCS – RDS! Reduceri de 50% timp de patru luni, la Digi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/02/2020, 20:26
Veste mare de la RCS – RDS! Reduceri de 50% timp de patru luni, la Digi
Reduceri de 50% timp de patru luni la Digi. Sursa foto: b1.ro

RCS – RDS vine cu o nouă ofertă spectaculoasă pentru noii clienți! Gigantul din telecomunicații le propune românilor să se despartă chiar de Sfântul Valentin! Ei bine, RCS – RDS le propune românilor să se despartă de actualul lor provider de televiziune și internet pentru a alege serviciile companiei.

Reduceri de 50% timp de patru luni la Digi

Compania RCS – RDS vine cu o nouă reducere pentru abonații care se decid să apeleze la serviciile sale. ”Sărbătorește Sf Valentin cu o despărțire! Hai la Digi și ai 50% reducere timp de 4 luni la TV & NET”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Așadar, abonații noi vor beneficia de o reducere de 50% la abonament! Compania a scris pe site-ul propriu de ce avantaje vor beneficia noii clienți care aleg oferta RCS – RDS.

Ce avantaje au noii clienți

  • urmărești pana la 141 de canale TV digitale, dintre care 34 canale HD
  • ai acces gratuit pe Digi Online și urmărești peste 60 de canale TV Online
  • ai inclus pachetul Analogic
  • beneficiezi de canalele TV Digi incluse:canalul de știri Digi 24
  • canale de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World
  • canalele sportive Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4
  • poți adăuga canalul TV Film Now și te bucuri de cele mai tari filme și seriale

În plus, compania anunță o altă super promoție la internet! ”Net rapid? Avem! Net la prețul corect? Avem! Ofertă exclusiv online? Ai! Digi declară 5 zile din Februarie, NETUARIE. Când va fi gerul mai mare, exclusiv online vei prinde net super-rapid la cost super-mic. Simplu, ca la Digi! Stai pe aproape, începem în curând!”, anunță gigantul telecom. Și la internet, abonații care aleg RCS – RDS vor beneficia de reduceri de 50% pentru patru luni de zile!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×