Una dintre cele mai frumoase prezentatoare meteo s-a sinucis. Era mamă a doi copii

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/12/2018, 18:24
Una dintre cele mai frumoase prezentatoare meteo s-a sinucis. Era mamă a doi copii
Jessica Star, prezentatoare de meteo, s-a sinucis

Jessica Star, o cunoscută prezentatoare a rubricii meteo și-a pus capăt zilelor joi. Din păcate, a lăsat în urmp un soț, dar și doi copii. Anunțul că femeia a murit a fost făcut chiar de colegul ei, Ropp Raj. Jessica Star are un trecut în domeniul în care era, dat fiind faptul că s-a alăturat postului TV2 încă din anul 2012.

Totul părea că decurge bine, însă, în sufletul prezentatoarei era cu totul altceva drept dovadă gestul teribil la care a apelat.

O prezentatoare meteo s-a sinucis!

Jessica Star s-a sinucis, se pare, din cauza unei depresii crunte pe care o avea de multă vreme. Aceasta era parte a trustului TV2, unde prezenta rubrica meteo. Avea două diplome de meteorologie, una la Michigan State University şi alta la Mississippi State University. Deși activează în domeniu din 2012, aceasta a lipsit o perioadă de pe micile ecrane datorită unei intervenții de ordin estetic pe care alesese să-l fac. Din păcate, în urma operației s-au arâtat câteva dificultăți, motiv pentru care și-a revenit mai greu.„Doctorul mi-a spus că îmi vor trebui trei luni ca să-mi revin 100%”, a fost ultimul ei mesaj scris pe un site de socializare, pe data de 14 noiembrie.

Jessica Star, prezentatoare de meteo
Jessica Star, prezentatoare de meteo

Jessica avea doar 35 de ani când a decis să-și închieie socotelile cu viața. Copiii săi, Riley și Noah au rămas în urmă, să-i simtă lipsa. „Sunt fericită că m-am întors la muncă, pentru că am stat atât acasă. Sunt gata sp mă întorc la viața mea, sper că toată lumea este bine.Voi reveni pe data de 9 la vreme, doar voiam să vă anunț și să vă spun că vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase. M-am străduit puțin, așa că am nevoie de toate rugăciunile voastre și dorințele cele mai bune. Doctorii mi-au spus că trebuie să stau 3 luni de zile până să mă simt 100% bine din nou”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×