Un român din Italia și-a pierdut brațul după ce a fost lovit de un tren

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 16:27
Un român din Italia și-a pierdut brațul după ce a fost lovit de un tren
Un român aflat în Italia a fost lovit de tren! În urma impactului, și-a pierdut brațul.

Un român aflat în Italia a fost lovit de un tren, iar în urma impactului și-a pierdut un braț. Se pare că acesta, din cauza șocului, nu și-a dat seama că îi lipsește mână, așa că a mai pedalat încă 500 de metri, apoi s-a prăbușit brusc într-un șanț.

Incidentul s-a petrecut în ziua Ajunului Crăciunului, în localitatea Arluno, Italia. În luna decembrie a acestui an, doi români s-au aflat într-un accident mortal în timpul în care mergeau pe bicicletă.

Un român și-a pierdut un braț după ce a fost lovit de un tren, în Italia

Un român de 47 de ani, aflat în Italia, a avut un incident cumplit, chiar în ziua Ajunului. Acesta se afla pe bicicletă când s-a petrecut tragedia. Bărbatul nu a fost atent la trecerea cu calea ferată, astfel că a fost lovit de tren, potrivit Poliției Căilor Ferate. Impactul a fost atât de șocant pentru român încât nu și-a dat seama că trenui i-a smuls brațul, așa că a continuat să pedaleze încă aproximativ 500 de metri, conform publicației Milano Today, citată de rotalianul.

Mecanicul trenului a anunțat de urgență autoritățile despre ceea ce s-a întâmplat. Echipajele de salvare au ajuns la fața locului, dar nu au găsit victima. Un trecător l-a văzut pe român într-un șanț, la 500 de metri de locul în care și-a pierdut brațul. Bărbatul de 47 de ani a fost transportat de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijirile necesare. Medicii au intervenit la timp, astfel că au reușit să-i salveze viața, iar acum acesta este stabil. Din păcate, incidentele tragice ale românilor din Italia nu se opresc aici. Un altul a fost lăsat să moară după ce o mașină l-a lovit. Pe acesta îl chema Alexandru și era tată a doi copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×