Accident teribil în Ajunul Căciunului! 3 oameni au decedat pe loc

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 14:27
Accident teribil în Ajunul Căciunului! 3 oameni au decedat pe loc
Accident grav în Constanța! Trei persoane și-au pierdut viața

Un accident groaznic s-a petrecut azi, în Constanța. Acesta s-a produs între localitățile Crucea și Gălbiori. Din nefericire, cei aflați în autovehiculele implicate în incident au murit pe loc, potrivit Info Trafic Actualități. De asemenea, aceștia, alături de înștiințarea tuturor de cumplitele accidente la volan, dau sfaturi celor care nu reduc viteza. „Ziua în care pleci, și nu te mai întorci acasă. Nu neapărat experiența este de vina, sunt șoferi profesioniști care au murit între fiarele contorsionate, care nu au adaptat viteza la condițiile de drum, și-au intrat într-o depășire riscantă.

De ce sa te grăbești? Mai bine întârzii, decât să produci o tragedie! Niciodată n-ai să știi, cu ce viteza se apropie celălalt participant trafic, când intri într-o depășire. Pentru o clipă de neatenție, viața ta se sfârșește! De ce sa nu te incadrezi in viteza legala? Șmecheria, fala, nu întotdeauna te scapă! Nu contează ce mașina ai, condu prudent! Te așteaptă cineva acasă! Nu uita, viața mereu are prioritate!”

Accident în Ajunul Crăciunului, în Constanța!

„Un groaznic accident de circulație s-a produs in urmã cu puțin timp intre localitãțile Crucea si Gãlbiori, din jud Constanta. Trei oameni au murit pe loc dupã ce autoturismul in care se aflau a pãtruns pe contrasens intr-o curbã, a derapat si a intrat in coliziune cu o autoutilitarã ce se deplasa regulamentar. Nu se cunoaşte deocamdatã identitatea pasagerilor decedați.

Un groaznic accident de circulație s-a produs in urmã cu puțin timp intre localitãțile Crucea si Gãlbiori, din jud Constanta. Trei oameni au murit pe loc dupã ce autoturismul in care se aflau a pãtruns pe contrasens intr-o curbã, a derapat si a intrat in coliziune cu o autoutilitarã ce se deplasa regulamentar. Nu se cunoaşte deocamdatã identitatea pasagerilor decedați. Sunt 2 bãrbați si o femeie, autoturismul are nr de inmatriculare de Botoşani. La fata locului intervin echipajele de pe elicopterul SMURD si echipaje SAJ din Hârşova, si se descarcereaza cadavrele. Din fericire, soferul autoutilitarei si pasagerul care il insoțea, au rãni minore, si primesc asistențã medicalã la fața locului. Imaginile din elicopterul SMURD aratã grozãvia evenimentului rutier, traficul este deviat si mai multe maşini ocolesc prin câmp locul carnagiului.. Imagini-InfoTraficRomania
Imagini de la locul tragediei

Sunt 2 bãrbați si o femeie, autoturismul are nr de inmatriculare de Botoşani. La fata locului intervin echipajele de pe elicopterul SMURD si echipaje SAJ din Hârşova, si se descarcereaza cadavrele. Din fericire, soferul autoutilitarei si pasagerul care il insoțea, au rãni minore, si primesc asistențã medicalã la fața locului. Imaginile din elicopterul SMURD aratã grozãvia evenimentului rutier, traficul este deviat si mai multe maşini ocolesc prin câmp locul carnagiului..Imagini-InfoTraficRomania”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×