Un polițist din Caraș-Severin și iubita lui, morți în casă. Ce s-a întâmplat înainte să vină oamenii legii

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 12:11
Un polițist din Caraș-Severin și iubita lui, morți în casă. Ce s-a întâmplat înainte să vină oamenii legii
Tragedie dublă! Trupul fără suflare al unui polițist din Caraș-Sverin a fost găsit lângă concubina sa, de asemenea decedată

Un polițist din Caraș-Severin și iubita sa au fost găsiți fără viață în ziua de joi, 6 decembrie. ”În locuință a fost găsită și concubina acestuia, de asemenea decedată”, au spus autoritățile. Oamenii legii din Caraș-Severin au fost anunțați printr-un apel la 112 despre polițistul decedat în propria locuință.

De asemenea, concubina bărbatului, în vârstă de 35 de ani, era și ea fără viață.  Trupurile celor doi nu prezentau urme de violență sau urme de arme de foc. Specialiștii fac cercetări pentru a afla cauzele dublei tragedii de la Caraș-Severin.

Un polițist din Caraș Severin a fost găsit decedat alături de iubita sa

Un polițist de la Poliția Transporturi Oravița a fost găsit decedat în propia locuință. Din păcate, corpul fără viață al concubinei lui se afla și el în casă. Cei doi au fost găsiți de polițiști în camere diferite. În prezent, autoritățile desfășoară cercetări amănunțite sub coordonarea procurorului de la Parchetul de lângă Tribunalul Caraș-Severin. Specialiștii urmează să găsească împrejurările pentru decesul celor două persoane. Aflați la fața locului, polițiștii au constatat că nici polițistul de la Transporturi Oravița și nici concubina sa de 35 de ani nu prezentau urme de arme de foc. De asemenea, arma omului legii decedat a fost predată în momentul în care acesta a ieșit din tură.

„Am fost sesizaţi prin apelul unic 112 despre faptul că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa a fost găsit în locuinţă decedat. În locuinţă a fost găsită şi concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent, se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici. Din păcate, mama polițistului a fost cea care a solicitat deblocarea ușii, în urma apelurilor acesteia către el, nepreluate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×