Un medic din Carei i-a restituit unei bătrâne plicul cu bani: ”Eu sunt plătit pentru munca mea!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 12:14
Un medic din Carei i-a restituit unei bătrâne plicul cu bani: ”Eu sunt plătit pentru munca mea!” GALERIE FOTO
Medic din Carei restituie banii primiți de la o pacientă pensionară.

Un medic din Carei a primit un plic în care se aflau bani din partea unei paciente pensionare. Doctorul în cauză nu avea la cunoștință faptul că există un plic, pentru că acesta a fost pus între câteva acte. După ce medicul a văzut plicul, s-a dus la pacientă și i-a spus că nu poate accepta așa ceva. Amintim că o asistentă medicală din Satu Mare a ajuns cunoscută pe un site de socializare după ce a dat dovadă de un comportament extraordinar față de pacienții săi.

Un medic din Carei a restituit plicul cu bani primit din partea unei paciente!

Un medic din Carei a primit un plic de bani din partea unei paciente. Acesta era printre câteva acte, astfel că doctorul a văzut abia după un timp. Bărbatul a povestit cu lux de amănunte despre situația în cauză și despre cum s-a simțit obligat să restituiască plicul pacientei pensionare.

”A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (țin să precizez că acest plic nu în buzunar a fost strecurat ci între acte, fără ca acest medic să observe), zicându-i: vă arat fluturașul meu de salariu, dacă cuponul dumneavoastră de pensie are suma mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul. Dar eu, credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea. De acest gest de ce nu vorbește nimeni. Da, există și medici cu bun-simț. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a declarat medicul pentru PresaSM.

Un medic din Carei a restituit plicul cu bani oferit de către o pacientă
Un medic din Carei a restituit plicul cu bani oferit de către o pacientă

Asistentă exemplu în Satu Mare!

Cea mai sufletistă asistentă de la Spitalul Satu Mare a fost răsplătită cu mii de mulțumiri în mediul online, după ce cineva a fotografiat-o. Aceasta are parte numai de laude datorită felului în care vorbește cu pacienții bolnavi. Internauții au mărturisit că ar trebui să fie un exemplu pentru toți cei din sistemul medical. Atitudinea sa este una firească, dar, din păcate, mai rar simțită în spitalele din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×