Un lider european, atac la Guvernul condus de Viorica Dăncilă! “Nu îl preocupă interesele românilor”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 16:05
Un lider european, atac la Guvernul condus de Viorica Dăncilă! “Nu îl preocupă interesele românilor” GALERIE FOTO
Guvernul Dăncilă, atacat de un lider european!

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a declarat în cursul zilei de sâmbătă, 16 martie, că România nu va putea cădea în capcana socialismului. De asemenea, acesta a mai precizat și faptul că țara noastră a făcut față turcilor, a reușit să învingă comunismul și a rezistat în fața naționalismului. “Socialismul nu mai reprezintă răspunsul la nevoile europenilor. România este unul dintre cele mai bune exemple. În această ţară vedem faţa adevărată a socialismului, vedem dezastrul pe care îl provoacă acest pseudo-guvern, vedem care sunt atacurile la persoană şi încercările de a distruge instituţii.“

Antonio Lopez, liderul european care a atacat Guvernul Dăncilă

Antonio Lopez, secretarul Partidului Popular European, a făcut niște declarații surprinzătoare la adresa Guvernului Dăncilă. De asemenea, acesta a precizat și că românii au trecut prin multe, iar că România nu poate cădea în capcana socialismului. Spuneam pseudo-guvern pentru că misiunea unui guvern este aceea de a guverna în interesul cetăţenilor. Acest guvern nu se preocupă absolut deloc de interesele cetăţenilor români”,  a afirmat Antonio Lopes, potrivit News.ro.

“Ceea ce fac socialiştii este să atace statul de drept, PSD-ul este împotriva valorilor europene. Această ţară, care a făcut faţă turcilor şi a luptat cu curaj pentru a dărâma comunismul, a rezistat la fantasma naţionalismului şi a construit un stat care în prezent este un exemplu în ceea ce priveşte protecţia minorităţilor. România nu poate ceda în faţa capcanei socialismului, România nu poate să cadă în capcana socialismului”, a precizat secretarul general al PPE.

Antonio Lopez, liderul european care a atacat Guvernul Dăncilă
Antonio Lopez, liderul european care a atacat Guvernul Dăncilă

Antonio Lopez, secretarul PPE, despre România

“Cunosc care este forţa poporului român. În ţara mea de origine trăiesc peste un milion de români şi în ultimele decenii munca lor pe care au prestat-o din greu ne-a ajutat să transformăm Spania într-o ţară mai puternică. Acum a sosit momentul ca românii să facă acest lucru pentru România. Sunt spaniol şi sunt mândru de diaspora română din Spania”, a mai spus secretarul general al PPE. De asemenea, acesta a mai afirmat și că președintle Klaus Iohannis este cel mai bun pe care l-a avut țara noastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×