Un deținut s-a sinucis în Penitenciarul din Târgu Jiu. Cum și-a pus bărbatul capăt zilelor

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 18:04
Un deținut s-a sinucis în Penitenciarul din Târgu Jiu. Cum și-a pus bărbatul capăt zilelor GALERIE FOTO
Un deținut s-a sinucis în Penitenciarul din Târgu Jiu

Un deținut s-a sinucis în Penitenciarul din Târgu Jiu, unde își ispășea pedeapsa primită după ce a încercat să își omoare soția. Acesta a fost găsit spânzurat în celula lui, iar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i slava viața.

Un deținut s-a sinucis în Penitenciarul din Târgu Jiu

„Miercuri, 13.03. 2019, personalul medical al PenitenciaruluiTârgu Jiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în camera de deţinere. Au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului  Serviciului de Ambulanta Tg Jiu care a preluat procedura, însă în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul la ora 11.40.

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: familiei persoanei condamnate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor”, este anunțul făcut public de reprezentanții Penitenciarului din Târgu Jiu.

Penitenciarul din Târgu Jiu
Penitenciarul din Târgu Jiu

Cum și-a pus bărbatul capăt zilelor

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor în urma condamnării primite într-un dosar în care a fost găsit vinovat că a încercat să își omoare soția. Deținutul s-a spânzurat în celula în care era închis și a fost găsit de gardieni, care au alertat personalul medical. S-a încercat resuscitarea deținutului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×