Un bărbat din Prahova a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă în spital

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 13:00
Un bărbat din Prahova a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă în spital GALERIE FOTO
Un bărbat din Prahova a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă în spital

Un bărbat din Prahova a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă în spital, în timp ce ambulanțierii îl transportau de la o secție la alta. Polițiștii au deschis un dosar penal și încearcă să afle împrejurările în care s-a produs incidentul, după ce medicii legiști au constatat că decesul a survenit din cauza traumatismelor provenite în urma unei căderi.

Neglijența celor care ar trebui să se asigure că pacienții sunt în afara oricărui pericol altinge uneori cote alarmante, în presă fiind relatate de-a lungul timpului mai multe cazuri ale unor persoane care au avut de suferit din cauză că nu au fost tratate corespunzător sau chiar au fost ignorate. În acest caz a fost vorba despre un bărbat de 71 de ani din localitatea Cocorăștii Mislii, din județul Prahova. Omul a fost intrenat în Spitalul de Urgenţă din Ploieşti spre finalul anului trecut și a suferit o intervenție chirurgicală la cap. Evoluția sa în urma operației a fost una pozitivă, însă pe 4 ianuarie bărbatul s-a stins din viață, iar medicii legiști au investigat cauzele morții.

Bărbatul din Prahova a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă în spital

Legiștii au stabilit că pacientul a decedat din cauza unor traumatisme survenite în urma unei căderi. Polițiștii au deschis imediat un dosar penal pentru moarte suspectă și au început investigarea cazului, după ce au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. Din primele informații reiese că bărbatul ar fi fost scăpat de pe targă în spital.

Cei care trebuiau să asigure transportul în siguranță al pacientului la o altă secție a spitalului, aflată la câțiva kilometri distanță, sunt angajații unui serviciu privat de ambulanță. Incidentul s-ar fi petrecut pe data de 17 decembrie, iar decesul a fost înregistrat două săptămâni mai târziu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×