Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital, bătut de soție! Ce a făcut în seara de Ajun

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/12/2018, 16:03
Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital, bătut de soție! Ce a făcut în seara de Ajun GALERIE FOTO
Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital, bătut de soție

Un bărbat din Flămânzi, judeţul Botoşani, a ajuns la spital de urgenţă după ce a fost bătut de soţie cu ceaunul în cap! Acesta are 48 de ani şi a fost transportat cu ambulanţa de la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Totul a pornit după ce soţia acestuia s-a supărat foarte tare că a muncit singură pentru a pregăti masa de Crăciun şi atunci când a văzut că bărbatul a venit acasă în Ajun la fel de turmentat ca în fiecare zi nu a mai rezistat şi a răbufnit! Aceasta a pus mâna pe ceaun şi l-a folosit pe post de armă, lovindu-l puternic pe soţul său cu el în cap.

Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital, bătut de soție

Bărbatul s-a ales cu un traumatism grav la nivelul capului şi a sunat la 112, iar ambulanţa a intervenit imediat, transportându-l la Urgenţe. Şi bărbatul din Flămânzi nu este singurul! Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Mihăileni s-a luat la bătaie cu un consătean în faţa barului în care băuseră împreună. Agresorul, în vârstă de 20 de ani, şi-a pus victima la pământ, după care a început să îl lovească pe bărbat cu pumnii şi cu picioarele.

Ambulanţa transportă un bărbat bătut de nevastă din judeţul Botoşani
Ambulanţa transportă un bărbat bătut de nevastă din judeţul Botoşani

Conform celor declarate de un asistent din cadrul UPU-SMURD, au existat peste 20 de victime ale agresiunilor, iar majoritatea au declarat că îşi vor scoate certificate medico-legale pentru a depunde plângeri la poliţie. Numărul mare al agresiunilor a existat din cauza consumului de băuturi alcoolice: „Peste 30 de persoane au ajuns în serviciul nostru fie cu intoxicaţii etanolice, fie cu alte afecţiuni sau traumatisme cauzate de consumul în exces de alcool. Mulţi dintre ei ajungând la spital chiar cu ambulanţa”, a spus un reprezentat al Smurd.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×