Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi a sunat la 112! Ce au găsit autoritățile la fața locului

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 11:49
Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi a sunat la 112! Ce au găsit autoritățile la fața locului GALERIE FOTO
Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi a sunat la 112

Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi a sunat la 112 și s-a autodenunțat. La fața locului au fost trimise de urgență echipaje de polițiști pentru a efectua cercetări și un echipaj SMURD, care a confirmat decesul. În cauză a fost deschis un dosar penal, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Bărbatul de 53 de ani și-a ucis soția în vârstă de 50 de ani chiar în locuința lor din sectorul 3 al Capitalei. S-a prezentat apoi la o secție de Poliție și le-a povestit oamenilor legii tot ce s-a întâmplat. Încă nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să îi ia viața partenerei de viață.

Bărbatul care și-a ucis soția s-a autodenunțat

Pe numele bărbatului de 53 de ani care și-a ucis soția a fost deschis un dosar penal și urmează să ajungă în fața judecătorilor. Cel mai probabil, acesta va petrece ani buni în spatele gratiilor pentru fapta comisă. Anchetatorii fac cercetări în locuința în care a fost comisă crima.

Bărbatul care a comis crima s-a autodenunțat
Bărbatul care a comis crima s-a autodenunțat

„La data de 09.02.2019 , în jurul orei 08.00, s-a prezentat la sediul Secţiei 10 Poliție un bărbat care a afirmat că și-a ucis soția, în locuința lor comună din sectorul 3. Urgent la fața locului au fost trimise echipe de ordine publică, care au constatat că cele relatate se confirmă. A fost solicitat un echipaj SMURD, care a confirmat decesul femeii. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului”, a anunțat Poliția Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×