Un altfel de #Teleormanleaks. Ea e Nicoleta, contabila-sexy de la Tel Drum. Galerie FOTO

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 17:34
Un altfel de #Teleormanleaks. Ea e Nicoleta, contabila-sexy de la Tel Drum. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Ea este contabila-sexy de la Tel Drum

Un altfel de #Teleormanleaks. Ea este contabila-sexy de la Tel Drum, Nicoleta! După uriașul scandal în care este implicat Liviu Dragnea, în acest moment, oamenii legii caută beneficiile pe care Dragnea le are din conglomeratul Tel Drum. Acum, procurorii cercetează diferite amănunte cum ar fi: infuzii de capital, bani, tranzacții, facturi plătite și plăți periodice. Conform riseproject.ro, comandanții implicați se cunosc între ei și toți au o legătură personală cu Dragnea. Potrivit informațiilor din presă, Tel Drum este deschis la sesizarea Oficiului European de Lupătă Anti-Franudă(OLAF) încă din luna septembrie, anul 2016.

Din noiembrie, 2017, Liviu Dragnea, împreună cu alți opt oameni au fost inculpați pentru diferite delicte de abuz în serviciu, fraudă și constituire de grup criminal organizat. Din acel moment, a fost stabilit și un prejudiciu, drept consecință a faptelor sale: sechestru pe averile știute, declarate ale celor 9, dauca fiind de 30 de milioane de euro. Printre oamenii care au fost implicați în această anchetă se află și Nicoleta Pena, contabila-sexy de la Tel Drum.

În fotografie se află Nicoleta, contabila de la Tel Drum
Nicoleta Pena, contabila de încredere a lui Dragnea

Un altfel de ”Teleormanleaks. Nicoleta, contabila-sexy de la Tel Drum a venit, din spusele unui angajat, din neant

În fotografie se află Nicoleta, contabila de la Tel Drum
Ea este Nicoleta, contabila-sexy de la Tel Drum

În vârstă de 38 de ani, conduce un Mercedes CLS ce costă în jur de 80 de mii de euro, a ajuns, inițial, din neant șefa departamentului de Control Financiar Preventic(CFP). Nimeni nu șia de demersul ei profesional, de recomandări, lucru care a făcut unii colegi să-ți punâ câteva întrebări, iar mai apoi să dea răspunsuri jurnaliștilor de la sursa citată mai sus. ”Ascensiunea doamnei Nicoleta Pene e de domeniul fantasticului. A venit în Tel Drum ca un nimeni, direct șefă la CFP. În câteva luni, doamna Ignat a plecat și ea (Nicoleta Pene) e acum director comercial care, la masă cu Pitiș, taie și spânzură”, a spus un angajat în 2015.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×