Liviu Dragnea, declarații la Parlament. ”Să dea un decret să mă împuște mâine”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/10/2018, 15:06
Liviu Dragnea, declarații la Parlament. ”Să dea un decret să mă împuște mâine”
Liviu Dragnea, ținând un discurs

Liviu Dragnea a făcut declarații la Parlament! ”Să dea un decret să mă împuște mâine”. Pe scurt, Plenul Senatului a votat în ziua de luni, 29 octombrie 2018, mai multe schimbări la legea privind măsurile de privare de libertate, ce a fost întoarsă de CCR în Parlamentul României. Printre cele discutate se află posibilitatea ca pedepsele celor inculpați (cei vizați sunt doar persoanele care au primit o pedeapsă de până la 18 luni), cu condiția ca fapta lor să nu fi implicat violență, să fie executate la domiciliu. Totodată, în ceea ce privește sexul frumos, se pare că și aici există o modificare. Detenția la rezidență a femeilor însărcinate și a persoanelor minore poate fi aplicată în cazul unei pedepse de până la 10 ani de zile. Însă, există și diferite condiții prin care oamenii își pot ispăși pedeapsa de până la 5 ani, în propria casă.

De aici, Liviu Dragnea a fost virulent la cele auzite și, mai ales la întrebările jurnaliștilor aflați la fața locului. Liderul PSD a avut o reacție nervoasă în momentul în care a fost întrebat despre legea care le permite oamenilor condamnați la închisoare să-și execute pedepsele la domiciuliu. Acesta a declarat că s-a săturat de toate întrebările, susținând, ironică, faptul că acum toate legile îl vor favoriza.

Liviu Dragnea, declarații la Parlament! ””Vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine!”

Liviu Dragnea, declarații în Parlament
Liviu Dragnea, în timp ce vorvea cu jurnaliștii

Iată ce a declarat Liviu Dragnea:”Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat! În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați? M-am săturat. Înseamnă că orice lege mă favorizează pe mine, sunt și eu om și efectiv îmi ajunge să răspund la aceste prostii. Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a spus președintele PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×