Udrea ar putea fi extrădată împreună cu fetița ei! Dragoș Dolănescu a făcut dezvăluiri

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/10/2018, 12:42
Udrea ar putea fi extrădată împreună cu fetița ei! Dragoș Dolănescu a făcut dezvăluiri GALERIE FOTO
Elena Udrea ar putea fi extrădată împreună cu fiica ei, Eva Maria

Elena Udrea ar putea fi extrădată alături de fetița ei! Acest zvon este lansat de parlamentarul costarican Dragoș Dolănescu. Seară trecută, 9 octombrie, fiul regretatului Ion Dolănescu, a transmis un mesaj în țară cu privire la situația fostului Ministru al Turismului. Presupunerea parlamentarului răstoarnă situația Elenei Udrea și a tuturor celor discutate  până acum. Acesta susține că cea supranumită mult timp ”blonda de la Cotroceni” ar putea fi extrădată din locul în care se află acum în România, clar împreună cu micuța ei, Eva Maria. Parlamentarul admite că o astfel de procedură va dura mult, însă crede că în final va fi extrădată.

” Foarte probabil o sa fie extradată și ea. O să dureze mai mult procedura. Dar eu cred, până la urmă, că tot o sa fie extradată!”, a declarat Dragoș Dolănescu.Se pare că toată tevatura stă în faptul că nicicum mama nu ar trebui să se despartă de fiică, mai ales în condițiile în care micuța ei este nou-născută. Dat fiind faptul că Eva Maria avea cetățenie costaricană, Elena Udrea se agăța și de acest detaliu deoarece autoritățile din San Jose nu despart niciodată mama de prunc.

Udrea, extrădată împreună cu fetița ei? Dragoș dolănescu : ”O să dureze mai mult procedura, dat o să fie extrădată!”

Elena Udrea ar putea fi extrădată în România alături de fiica ei
Dragoș Dolănescu, actual Parlamentar în Costa Rica

Însă, spusele parlamentarului costarican au întors toată analiza de până acum din cazul fostului ministru. ”Pur și simplu extrădarea mama și fiică. Nu le desparte. Asta e problema, să nu fie despărțite. Să vedem cum o să interpreteze judecătorul”, a completat parlamentarul.

Iar, pentru că și iubitul acesteia este extrem de implicat în tot ce trăiește acum mama copilului său, a declarat căteva cuvinte despre starea psihică a Elenei Udrea. ”Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce momente trece acum. Adică a rezistat mult la tot ce i s-a întâmplat, dar acum, pentru că este vorba de fetiță, suferă”, a spus Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×