Traian Băsescu: PMP îl va susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 09:03
Traian Băsescu: PMP îl va susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale GALERIE FOTO
Traian Băsescu: PMP îl va susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale

Traian Băsescu a făcut un anunț pentru susținătorii săi. Fostul președinte a anunțat că partidul său PMP îl va susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale. Traian Băsescu crede că actualul președinte este singura alternativă viabilă la ceea ce el numește „tăvălugul ăsta care înseamnă PSD cu ALDE”.

“Iohannis mai ţine un echilibru cum se pricepe el, mai întârzie să le facă numirile, mai trimite la Curtea Constituţională, e un soi de opoziţie la tăvălugul ăsta care înseamnă PSD cu ALDE. Pe de altă parte, nu aş vrea să se înţeleagă greşit. PMP va avea candidat în primul tur, nu pe mine, că nu mai pot. Dar în turul doi categoric îl voi susţine pe Iohannis”, a afirmat Traian Băsescu.

Traian Băsescu îl susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale! USR a primit instrucţiuni să primească partidul lui Cioloş

Traian Băsescu îl susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale! Președintele de onoare al PMP a anunțat că în următoarele campanii se va dedica mai mult partidului său pentru a face pragul electoral. “O să sprijin PMP-ul în campania electorală. Mai e timp, nu de lista PMP-ului stă electoratul, au liste grele, de la PSD, de la PNL. Voi face ce trebuie să ajut partidul în orice caz, voi fi partenerul lor în campanie. Îi voi sprijini pentru că sunt un partid curăţel, zic eu, faţă de ce e pe piaţa publică în momentul de faţă. E un partid care a trecut pragul la toate alegerile de când s-a înfiinţat, nu văd de ce n-ar trece acum”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: USR a primit instrucţiuni să primească partidul proaspăt cumpărat de domnul Cioloş

Dacă Traian Băsescu îl va suține la prezidențiale pe Klaus Iohannis, asta este și pentru că fostul președinte al României nu vede cu ochi buni noua alianță de pe scena politică, USR – PLUS. “Dacă cineva vrea să mă convingă că a fost o gândire politică, şi nu o influenţă de undeva, nu mă puneţi să spun de unde, că nu ştiu, dar în mod cert USR a primit instrucţiuni să primească partidul proaspăt cumpărat de domnul Cioloş. E cel mai mare ridicol pe care l-am văzut în politica de alianţe din România de la Revoluţie până acum, nu am crezut că se va întâmpla aşa ceva”, a mai spus Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×