Toma Zaharia, generalul de trei stele, a fost jefuit! Hoții i-au intrat în casă! Unde se afla

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/01/2019, 19:43
Toma Zaharia, generalul de trei stele, a fost jefuit! Hoții i-au intrat în casă! Unde se afla GALERIE FOTO
Hoții l-au jefuit pe Toma Zaharia, un general de 3 stele din cadrul M.A.I.

Localitățile din aporpierea Capitalei, în special cele din județele Ilfov și Dâmbovița, au fost ținta unui val de spargeri în ultimele luni. Hoții au jefuit și un general de trei stele din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba despre Toma Zaharia, a cărui casă a fost spartă sâmbătă, în timp ce bărbatul era plecat la parastasul tatălui său.

Toma Zaharia este secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, având gradul de general cu trei stele. Se pare că funcția importantă pe care o ocupă nu le-a dat fiori hoților, care de mai multe luni de zile dau târcoale locuințelor din jurul Bucureștiului și își aleg ținte dintre persoanele cu o situație financiară bună. Sâmbătă, bărbatul a plecat la ora 12:00 la cimitir. La ora 16:00, când s-a întors de la cimitir alături de familia sa, a găsit vila în care locuiște din anul 2005 spartă. Mai precis, unul dintre geamuri era spart, iar locul arăta ca după un jaf.

Generalul Toma Zaharia este secretar de stat în M.A.I.
Generalul Toma Zaharia este secretar de stat în M.A.I.

Hoții au jefuit un general de 3 stele din cadrul M.A.I.

Generalul Toma Zaharaia locuiște în localitatea Tărtășești, care a fost călcată de mai multe ori de hoți în ultimele luni. Bărbatul a anunțat imediat poliția în momentul în care a văzut că locuința i-a fost spartă și hoții i-au intrat în casă. Criminaliștii au sosit imediat la fața locului, de unde au ridicat probe care îi vor ajuta să îi identifice ulterior pe făptași. Generalul a așteptat afară din casă sosirea oamenilor legii, pentru a nu distruge posibilele probe din casă.

Toma Zaharia este cel care a semnat acordul cu Germania pentru ridicarea vizelor pentru români. Generalul cu trei stele nu este singura persoană cu funcție înaltă care a fost jefuită în ultima vreme. Locuința din Domnești a consilierul prezidenţial Delia Dinu a fost jefuită pe data de 1 decembrie 2018, în timpul ceremoniilor organizate cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×