Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel din Las fierbinţi, a fost audiat la DIICOT. Câţi ani poate sta la închisoare

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
21/02/2019, 16:08
Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel din Las fierbinţi, a fost audiat la DIICOT. Câţi ani poate sta la închisoare GALERIE FOTO
Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel din Las fierbinţi, a fost audiat la DIICOT

Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel din Las fierbinţi, a fost audiat la DIICOT, într-un dosar care a fost deschis după ce a fost oprit în trafic de polițiștii de la Brigada Rutieră, în urmă cu mai multe luni. Actorul ar fi consumat substanțe stupefiante și riscă pedeapsa cu închisoarea dacă va fi găsit vinovat.

Cu trei luni în urmă, polițiștii de la Brigada Rutieră l-au observat pe Toma Cuzin, actorul din serialul de comedie Las Fierbinți care îl interpretează pe Firicel, în timp ce se afla la volanul mașinii sale în trafic. Pentru că li s-a părut că are un comportament suspect, l-au tras pe dreapta și i-au cerut să se legitimeze. Pentru că atitudinea lui a dat de bănuit, oamenii legii l-au dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se preleva probe biologice. Polițiștii au constatat, de asemnea, că actorul avea permisul de conducere suspendat.

Toma Cuzin riscă pedeapsa cu închisoarea
Toma Cuzin riscă pedeapsa cu închisoarea

Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel din Las fierbinţi, a fost audiat la DIICOT

Probele biologice au arătat că Toma Cuzin consumase substanțe stupefiante, astfel că pe numele său a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de procurorii de la DIICOT. Firicel din Las Fiebinți s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT pentru a fi audiat în legătură cu acuzațiile care i se aduc în acest dosar. Actorul neagă faptul că ar fi consumat substanțe interzise, însă în cazul în care va fi găsit vinovat, acesta poate să primească o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×