Teo Trandafir, reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Ești liberă să te ridici și să pleci”

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
25/06/2018, 14:27
Teo Trandafir, reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Ești liberă să te ridici și să pleci” GALERIE FOTO
Teo Trandafir, reactie dura la adresa Biancai Dragusanu
Cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir a avut o reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu, pe care mai că a invitat-o să părăsească platoul de filmare! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!
După ce s-a aflat că are o relație cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D. Bianca a vorbit despre despărțirea de Victor Slav, dar și despre noua relație, cu englezul Tristan Tate. ”Mi-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Teo Trandafir a avut o reacție dură și promptă la adresa Biancăi Drăgușanu. ”Tu te-ai pupat pe gură cu omul”

”Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nici o întrebare care să te fi vexat. Și 3, Tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a punctat imediat Teo Trandafir.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×