Oana Zăvoranu le cere tinerilor să nu se lase influențați de personaje precum Monica Gabor!

Claudiu I   
in Stiri mondene
16/05/2018, 15:21
Oana Zăvoranu le cere tinerilor să nu se lase influențați de personaje precum Monica Gabor!
Oana Zăvoranu le cere tinerilor să nu se lase ușor influențați

Oana Zăvoranu le vorbește tinerilor și le cere să nu se lase influențați! Mondena a adus din vorba despre evenimentul unde a avut rolul principal, când a dat-o afară din emisiunea ei pe Monica Gabor.

Momentul  de la Kanal D a devenit viral și a creat atunci o adevărată isterie în mediul virtual. Acum, soția lui Alex Ashraf, revine cu un nou mesaj la adresa fostei soții a lui Irinel Columbeanu.

Oana Zăvoranu le cere tinerilor să nu se lase ușor influențați

“Așa cum, acum câțiva ani, Monica Columbeanu, era un model infect de a creea o tendință bolnavă, cum că e normal să faci fix nimic și să îl iei pe bunicul de soț, Şi toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani. Azi trăim ‘scleroza în placi’ în care influencerele, bloghistele, mocangioaicele ,fomistele încearcă să vă influenţeze pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake din cap până în picioare”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.