Starea profesoarei înjunghiate de un fost elev, la liceul din Ploiești, s-a înrăutățit

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 20:11
Starea profesoarei înjunghiate de un fost elev, la liceul din Ploiești, s-a înrăutățit GALERIE FOTO
Starea profesoarei înjunghiate de un fost elev, la liceul din Ploiești, s-a înrăutățit

Starea profesoarei înjunghiate de un fost elev s-a înrăutăţit. Aceasta a fost operată de urgenţă şi din fericire acum este în stare stabilă. Medicii au pus diagnosticul de „plagă abdominală penetrantă prin înjunghiere, şoc hemoragic”. Cel care a înjunghiat-o este un fost elev al Liceului „Spiru Haret” din Ploieşti. Acesta are 22 de ani şi fusese exmatriculat din liceul respectiv.

Profesoara de matematică înjunghiată se numeşte Andreea Alexe, are 43 de ani şi este soţia unui magistrat la Judecătoria Ploiești. Astăzi, chiar în faţa cancelariei Colegiului „Spiru Haret” din Ploieşti aceasta a fost înjunghiată cu un cuţit în zona abdomenului. Agresorul un fost elev, era se pare în stare de ebritate. Niţescu Mihai Alexandru, în vârstă de 22 ani, fost elev al Liceului „Spiru Haret” din Ploieşti, fusese exmatriculat de la respectiva şcoală. Poliţia a anunţat că asupra tânărului s-au găsit un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă şi o sticlă în care erau cuie.

Obiectele ce s-au găsit asupra celui care a înjunghiat-o pe profesoara de matematică la Colegiul „Spiru Haret” din Ploieşti

Starea profesoarei înjunghiate de un fost elev, la liceul din Ploiești, s-a înrăutățit! A fost operată de urgenţă

Profesoara de matematică înjunghiată la liceul din Ploieşti a fost operată. Starea sa de sănătate se înrăutăţise, iar medicii au operat-o de urgenţă. Cadrul didactic a fost înjunghiat chiar în faţa cancelariei de un fost elev, care fusese exmatriculat din şcoala respectivă, Colegiul „Spiru Haret” din Ploieşti. Agresorul a fost prins de o patrulă de jandarmi, ulterior. Incidentul a fost raportat la 112 de o colegă a profesoarei şi se pare că agresorul era în stare de ebrietate când a comis fapta.

Profesoara de matematică înjunghiată chiar în faţa cancelariei Liceului „Spiru Haret” din Ploieşti a fost operată de urgență, iar la această oră este în stare stabilă. După intervenţia chirurgicală suferită aceasta a fost transferată la Terapie Intensivă, iar la această oră este stabilă hemodinamic, fiind intubată, potrivit unor surse medicale. Agresorul, fost elev al liceului, a fost testat cu etilostestul şi a rezultat o alcoolemie de 0,45 la mie, alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost internat, în trecut, cu tulburări de comportament.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×