Sore şi Smiley, împreună la Vorbeşte lumea, de la Pro TV! Ţinutele inedite ale artiştilor. FOTO

Mirela Apostol   
în Imagini de ultima ora
18/02/2019, 13:06
Sore şi Smiley, împreună la Vorbeşte lumea, de la Pro TV! Ţinutele inedite ale artiştilor. FOTO GALERIE FOTO
Sore și Smiley, în videoclipul piesei Jumătate

Sore şi Smiley au venit la Vorbeşte lumea, de la Pro TV pentru a-şi lansa piesa pe care o au împreună. Cei doi artişti au purtat ţinute identice, iar hanoracele acestora vor ajunge la fani, printr-o campanie pe care o derulează odată cu lansarea melodiei „Jumătate”.

„A fost ideea echipei noastre să şi purtăm aşa ceva. Nu ştiu când l-am cunoscut, dar mi-era greu să vorbesc cu el. Are un stila tât de natural, încât ajungi să fii şocat atunci când îl cunoşti. Aveam 20 de ani când l-am cunoscut pe Smiley. După 10 ani, în continuare împreună.  E un om loial, constant. Îşi ţine oamenii aproape şi lucrul ăsta se vede. Toată echipa noastră este formată din prieteni, oameni care lucrează chiar de la început”, a spus Sore la Pro TV.

Sore şi Smiley, împreună la Vorbeşte lumea, de la Pro TV

Smiley a vorbit şi el despre relaţia pe care o are cu Sore, una pur profesională. Prezentatorul de la Românii au Talent a discutat şi despre ţinuta pe care a purtat-o: „Sunt făcute special şi le dăm cadou comentariilor celor mai haioase. Noi mai avem o piesă împreună pe albumula casă, dar asta este în engleză. Suntem foarte determinanţi amândoi. Şi-a confirmat potenţialul şi are tot ce caut într-un artist.

Sore și Smiley
Sore și Smiley

E talentată, frumoasă, munceşte foarte mult, îşi doreşte să se autodepăşească. Este foarte deschisă la nou. Asta este oc alitate pe care nu mulţi artişti o au şi nici nu o dezvoltă. Arată mai bine acum decât în urmă cu 10 ani. Am avut concert de Valentine’s Day. Este vorba despre o jumătate de piesă, trebuie să-l vedeţi pe youtube! Comntaţi acolo şi veţi putea primi cadou„, a spus şi Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×