Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley prezintă emisiunea de la Antena 1

Ciprian Postolache  
înGina Pistol
09/02/2019, 17:13
Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley prezintă emisiunea de la Antena 1GALERIE FOTO
Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley prezintă emisiunea de la Antena 1

Gina Pistol s-a pozat chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley va prezenta emisiunea care începe duminică, 10 februarie de la ora 20:00, la Antena 1. Gina Pistol este gazda show-ului care s-a filmat în India și Sri Lanka. Vedeta a trecut prin multe peripeții în zilele de pe tărâmul asiatic.

Gina Pistol a povestit cum s-au desfășurat filmările la Asia Express și cât de greu i-a fost ei, dar și concurenților să se obișnuiască cu viața de acolo. „Cea mai mare surpriză am avut-o într-o zi de filmare când am văzut unde spălau vasele din care noi am mâncat… într-un râu, un râu în care spălau şi covoare, haine şi cai!”, a povestit Gina Pistol experiența de la Asia Express.

Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express! Iubita lui Smiley e gata de show

Gina Pistola s-a pozat în postura de prezentatoare la Asia Express. Pe pagina oficială a emisiunii de pe o rețea de socializare, Gina Pistol apare gata de startul show-ului care începe la ora 20:00, la Antena 1. Asia Express debutează duminică, 10 februarie cu noul sezon. Cu mai puțin de o zi înainte iubita lui Smiley a povestit o parte din avetura asiatică. „Când am fost în India, am băut foarte multă apă din aia întunecată, iar seara după filmări, beam câte o bere cu colegii mei. Da, m-am transformat, mâncam cartofi prăjiți cu iaurt. Acum, după ce am reluat antrenamentul, mă simt mult mai bine.”, a povestit Gina Pistol în emisiunea „Prietenii de la 11”, de la Antena 1.

Asia Express începe duminică, 10 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1

Gina Pistol și Smiley au oficializat relație pe care o au de aproape doi ani. Gina Pistol a postat o fotografie, cu ea și cu Smiley. „Haterii vor spune că este Photoshop.”, a comentat Gina la fotografia respectivă. “Cred că în ţară n-am făcut atâtea poze câte am făcut în India!”, a povestit prezentatoarea.  Sezonul al doilea din Asia Express va începe duminică, 10 februarie, la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×