Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley prezintă emisiunea de la Antena 1

Ciprian Postolache   
în Gina Pistol
09/02/2019, 17:13
Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley prezintă emisiunea de la Antena 1 GALERIE FOTO
Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley prezintă emisiunea de la Antena 1

Gina Pistol s-a pozat chiar înainte să înceapă Asia Express. Iubita lui Smiley va prezenta emisiunea care începe duminică, 10 februarie de la ora 20:00, la Antena 1. Gina Pistol este gazda show-ului care s-a filmat în India și Sri Lanka. Vedeta a trecut prin multe peripeții în zilele de pe tărâmul asiatic.

Gina Pistol a povestit cum s-au desfășurat filmările la Asia Express și cât de greu i-a fost ei, dar și concurenților să se obișnuiască cu viața de acolo. „Cea mai mare surpriză am avut-o într-o zi de filmare când am văzut unde spălau vasele din care noi am mâncat… într-un râu, un râu în care spălau şi covoare, haine şi cai!”, a povestit Gina Pistol experiența de la Asia Express.

Poza cu Gina Pistol, chiar înainte să înceapă Asia Express! Iubita lui Smiley e gata de show

Gina Pistola s-a pozat în postura de prezentatoare la Asia Express. Pe pagina oficială a emisiunii de pe o rețea de socializare, Gina Pistol apare gata de startul show-ului care începe la ora 20:00, la Antena 1. Asia Express debutează duminică, 10 februarie cu noul sezon. Cu mai puțin de o zi înainte iubita lui Smiley a povestit o parte din avetura asiatică. „Când am fost în India, am băut foarte multă apă din aia întunecată, iar seara după filmări, beam câte o bere cu colegii mei. Da, m-am transformat, mâncam cartofi prăjiți cu iaurt. Acum, după ce am reluat antrenamentul, mă simt mult mai bine.”, a povestit Gina Pistol în emisiunea „Prietenii de la 11”, de la Antena 1.

Asia Express începe duminică, 10 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1

Gina Pistol și Smiley au oficializat relație pe care o au de aproape doi ani. Gina Pistol a postat o fotografie, cu ea și cu Smiley. „Haterii vor spune că este Photoshop.”, a comentat Gina la fotografia respectivă. “Cred că în ţară n-am făcut atâtea poze câte am făcut în India!”, a povestit prezentatoarea.  Sezonul al doilea din Asia Express va începe duminică, 10 februarie, la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×