Simona Sensual

Simona Sensual, pe numele ei adevărat, Simona Cristina Ștefania Suhoi este o personalitate publică din România, lansată ca prezentatoare meteo a unor rubrici de ziar. Simona Sensual s-a născut în București, pe data de 15 ianuarie 1983.

Simona Suhoi (Sensual), poze sexy, TV și melodie cu Adi Minune

Simona Sensual este una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Ea s-a făcut remarcată în showbizul românesc datorită formelor sale apetisante, dar şi pentru relaţia pe care a avut-o cu Nicu Maharu. Simona Sensual a devenit foarte populară datorită pozelor sexy din cadrul rubricii meteo a unui ziar popular în România. Ea a apărut apoi într-o serie de fotografii sexy, de-a lungul timpului, fiind una dintre cele mai admirate frumuseți din showbiz-ul românesc. În 2007, Simona Sensual a devenit prezentatoare în cadrul emisiunii matinale a postului de televiziune Kanal D. Popularitatea sa a crescut considerabil și datorită scandalurile din emisiunile mondene. În 2008, Simona Sensual a debutat în muzică, aceasta înregistrând melodia ”Trandafirul de la tine”, alături de Adrian Minune. În 2010, blonda Simona Sensual se întoarce în televiziune ca reporter în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”, realizate de Dan Capatos.

Simona Sensual a fost iubita lui Nicu Maharu

Simona Sensual a avut o relație cu interlopul Nicu Mahăru, pe numele real Nicolae Molea, relație care a fost presărată cu scandaluri diverse. Între timp, Simona Sensual a descoperit religia neoprotestantă, s-a mutat în Monte Carlo, a abandonat viața mondenă și și-a găsit un iubit pe care îl ține secret. Tot ce știu ziariștii despre actualul iubit este că este un om de afaceri extrem de bogat.

Alte articole despre Simona Sensual

Închide ×