Simona Sensual, FĂRĂ SUTIEN la TV! I s-au văzut sânii prin tricou şi e SINGURĂ din nou

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/02/2017, 00:57
Simona Sensual, FĂRĂ SUTIEN la TV! I s-au văzut sânii prin tricou şi e SINGURĂ din nou GALERIE FOTO

A dispărut din lumina reflectoarelor, iar viaţă ei nu a fost deloc roz. Problemele de sănătate i-au pus capac Simonei Sensual! A fost la un pas de moarte, iar acum a început un alt stil de viaţă!

Simona Sensual a dezvăluit în cadrul unui interviu că s-a îngrăşat vreo trei kilograme, dar că urmează un regim de alimentaţie sănătos. Vedeta a mai spus că are probleme cu sănătatea din cauza faptului că suferă de tahicadie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Simona Sensual a pozat fără sutien! Imagini incendiare

„M-am îngrăşat vreo 3 kilograme. (…) E stil de viaţă raw vegan. (…) Momentan am ieşit dintr-o relaţie – de câteva luni de zile – iar acum sunt în pauză. (…) Ah, da, probleme de sănătate am avut. Eu din copilărie am practicat sportul – sport de performanţă – şi asta implică şi nişte dezavantaje, pe lângă multele avantaje pe care le ai că pactici un sport. (…) Uite că eu am avut probleme cu inima. Mai exact, o mică tahicardie, pulsul foarte crescut. Bine, eu şi combinam sportul cu sauna, cu dieta… cu cafeaua. M-a cam… Nu există o criză propriu-zisă. (…)”, a declarat Simona Sensual în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×