Simona Sensual, transformare uluitoare! Nu mai apare la TV, dar nici pe stradă nu o mai recunoști

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 09:18
Simona Sensual, transformare uluitoare! Nu mai apare la TV, dar nici pe stradă nu o mai recunoști GALERIE FOTO
Simona Sensual s-a schimbat radical

Simona Sensual s-a transformat uluitor1 Nu mai apare la televizor, însă nici pe stradă nu o mai recunoști. Pe numele din buletin, Simona Cristina Ștefania Suhoi, a fost în lumina reflectoarelor multă vreme, făcându-se inițial cunoscută după ce a fost Fata de la Meteo, din Libertatea. A lucrat în televiziune, prezentând diferite emisiuni la Kanal D și B1TV. Ulterior, vedeta și-a încercat norocul în muzică, cântând manele, alături de Adi Minune. A fost în ochii presei în toată perioada în care a fost într-o relație cu Nicu Maharu, un celebru interlop. O dată cu despărțirea de Maharu, Simona a avut parte și de liniște în viața ei, nemaifiind prezentă nici pe micile ecrane. De curând, aceasta a fost surprinsă la o terasă, localizată pe Casa Poporului.

Și, cu toate că acum, din spusele ei, este o perioasă diametral opusă celei din trecut, nu a renunțat la felul specific de a se fotografia, la un moment dat vedeta pozându-se într-o poziție ispititoare. Alături de această poză, fosta Fată de la Meteo a inserat un citat celebru al lui Feodor Dostoievsky: ”Nimeni nu poate fi ceva sau să ajungă cineva înainte de a fi el însuși”, a scris Simona. Și, chiar dacă nu a mai avut apariții televizate, aceasta mai are încă mulți fani, care au și comentat în josul fotografiei: ”Nu mai ești pe val păcat”, ”Întotdeauna extraordinară”, ”Frumusețe”, i-au scris admiratorii.

Simona Sensual, tranformare de zile mari! ”Nu mai am activitate în showbiz”

Simona sensual transformare uluitoare
Fotografia postată de Simona, de la ieșirea la terasa de pe Casa Poporului

Simona, invitată în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”, la începutul acestei luni, a clarificat câteva aspecte din viața sa cum ar fi: dorința ei de a nu se mai prezenta drept ”Sensual” și reticența față de aparițiile televizate. ”Asta da, m-a cerut. Urmează (n.r. nunta). Măi, faptul că nu m-am căsătorit cu acte. Tot căsătorie e să locuieşti în aceeaşi casă (…).

În tinerețe, Simona Sensual adora să pozeze provocator
În tinerețe, Simona Sensual adora să pozeze provocator

Totodată, vedeta a subliniat că nu mai cântă și că nu mai are niciun tip de activitate ce aparține showbiz-ului. ”Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, şase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viaţă mult mai frumoasă şi mai liniştită lângă el. Relaţia a mers mai departe până într-un punct, am luat o pauză. Dar nu e problemă (n.r.: o să o reia)”, a declarat Simona, potrivit cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×