TOP 30 – Vedetele din România cu cele mai sexy silicoane. La unele nici nu te aşteptai să aibă implanturi

Sandra Popescu   
in Femei frumoase
13/07/2018, 10:00
TOP 30 – Vedetele din România cu cele mai sexy silicoane. La unele nici nu te aşteptai să aibă implanturi GALERIE FOTO

Care dintre ele are însă cele mai sexy implanturi?! Pentru a răspunde la această întrebare, FANATIK.RO a realizat un sondaj de opinie în rândul cititorilor noştri, în urma căruia a rezultat, bineînţeles, un clasament. VEZI TOP 30 ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Şi surprize există! Mai ales dacă ţinem cont de faptul că, în cazul anumitor vedete, aproape nimeni nu s-ar fi aşteptat să aibă silicoane. Dar au! Vă dăm un singur astfel de exemplu: Anamaria Prodan. Dar vă asigurăm că aceasta este cea mai mică dintre surprize. VEZI TOP 30 ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

În clasament au intrat vedete de prim rang din showbiz-ul românesc, cum ar fi Antonia, Bianca Drăguşanu, Andreea Mantea, Andreea Marin sau Andreea Bălan. În total, 30 de frumuseţi. Sau, la un calcul simplu, 60 de „podoabe”. Care este însă regina silicoanelor din România?! VEZI TOP 30 ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

 

Ştirea MOMENTULUI

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, model într-o reclamă importantă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.