„Sex dimineața sau seara?” Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi la întrebarea pusă de Andreea Esca

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/03/2019, 22:25
„Sex dimineața sau seara?” Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi la întrebarea pusă de Andreea Esca GALERIE FOTO
“Sex dimineața sau seara?” Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi la întrebarea pusă de Andreea Esca

Laura Codruța Kovesi a fost invitata specială a Andreei Esca în emisiunea sa de la postul de radio Europa FM. Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a dezvăluit, sâmbătă, 2 martie, multe despre cariera sa, despre provocările pe care i le-a adus candidatura la șefia Parchetului European, despre piedicile care i se pun și despre viața sa… intimă! Deși toți cei implicați erau entuziasmați de ocazia rară de a ”scoate” de la Kovesi informații despre cine este ea, când s-a ajuns la momentul interviului pe „repede-înainte”, care cuprindea câteva sintagme simple ce trebuiau completate, mai precis atunci când s-a ajuns la una despre amor, politicianul a rămas fără cuvinte.

“Sex dimineața sau seara?” Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi la întrebarea pusă de Andreea Esca

  • – Vă doriți să redeveniți anonimă?
    – Da.
  • – Regret?
    – Că nu am copii.
  • – Cea mai mare boacănă din copilărie?
    – Ne-am strâns mai mulți copii din bloc și ne-am gândit să ne facem clătite. Când a venit mama eram toți din cap până în picioare numai ouă și făină. Ne-am dat seama că am făcut o mare boacănă. Ea, însă, ne-a spus să mergem să ne spălăm și ne-a făcut ea clătitele.
  • – Fantezie?
    – Să rămân blocată în lift cu prietenul meu.
  • -Sex dimineața sau seara?
    – Nu răspund.
  • – Menirea pe lume?
    – Să fiu corectă cu oamenii.
“Sex dimineața sau seara?” Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi la întrebarea pusă de Andreea Esca
Kovesi nu a vrut să răspundă la întrebarea Andreei Esca

Kovesi a dezvăluit că se inspiră din serialul „Narcos” atunci când merge la muncă. „Narcos” este un serial în care procurorii se luptă cu traficanții de droguri și cu corupția care au acaparat o țară întreagă.  Un alt lucru surprinzător despre fostul șef al DNA este reprezentat de muzica pe care o ascultă în timpul liber: adoră să asculte Vama. „ Sunt fan Vama Veche și Tudor Chirilă. Au avut un concert în 2004 la Sighișoara. Lansase melodia «Nu ne mai trageți pe dreapta». După concert, acolo era și un polițist și tot drumul până la Sibiu am cantat piesa asta. Săracul polițist nu a avut ce face. Înainte de a merge la Bruxelles am ascultat piesa asta, mi-a dat o stare bună, am plecat mai optimistă”, a dezvăluit Kovesi în emisiunea menționată mai sus.

  • „Justița din România este acum într-un punct foarte greu. Nu știu dacă singuri reușim să trecem prin acest moment. Acum trebuie să înțelegem cu toții că este un moment greu, poate justiția trebuie ajutată. Nu e doar pentru procurori și judecători, este pentru viitorul acestei țări. Justiția este pilon fundamental, este pentru cetățeni”
  • „Niciodată n-am avut încredere când se zicea de un procuror sau judecător că e băiat bun. E clar că superi pe cineva. Dar în momentul în care sunt campanii întregi de denigrare, de hărțuire, înseamnă că ai deranjat pe cine trebuie. Sunt foarte mulți judecători și procurori care au fost hărțuiți și intimidați și cu toate astea continuă să-și facă treaba”
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×