Schimbare majoră la Facebook! Poți șterge mesajele trimise pe messenger din greșeală

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 10:37
Schimbare majoră la Facebook! Poți șterge mesajele trimise pe messenger din greșeală GALERIE FOTO
Acum se pot șterge mesaje de pe Facebook Messenger!

Un scandal de anul trecut a adus în plan principal faptul că Mark Zuckerberg poate face dispărute mesaje expediate din inbox-ul destinatarului trimise pe Messenger. Implementarea acestei funcții unsend pe Messenger este în discuție de multă vreme.Recent, Mark Zuckerberg a oferit declarații pentru cei care critică rețeaua Facebook, la 15 ani de la crearea sa.

Pe măsură ce reţelele de oameni înlocuiesc ierarhiile tradiţionale şi remodelează multe instituţii din societatea noastră – de la guverne la companii şi până la media şi comunităţi – există o tendinţă în rândul anumitor persoane de a se lamenta în legătură cu această schimbare, să accentueze în mod exagerat latura negativă”, a declarat Mark Zuckerberg într-un mesaj pe mediul online, relatează Xinhua, citat de Agerpres.

Acum se pot șterge mesajele trimise din greșeală de pe messenger!

S-a pus recent în discuție implementarea funcție de unsend, adică de ștergere a mesajelor trimise din greșeală în Messenger. Există probabilitatea ca aceasta să vină mai devreme decât a devenit funcția aceasta pentru WhatsApp. CEO-ul Facebook s-a decis să abuzeze de opțiunea nouă într-o discuție pe Messenger cu cineva aleatoriu. Inevitabilul s-a întâmplat, așa că utilizatorii de Facebook Messenger pot șterge un mesaj expediat. Care sunt părțile bune si care sunt părțile rele?

Messenger poate șterge acum mesajele trimise greșit
Messenger poate șterge acum mesajele trimise greșit

Partea bună este că poți șterge un mesaj nedorit din tot istoricul mesajelor, iar partea proastă este că nu ai timp nelimitat să faci lucrul acesta. De exemplu: dacă ai ultima versiune Facebook Messenger instalată deja, ai timp de 10 minute pentur a șterge mesajul trimis. Mark Zuckerberg susține faptul că orice schimbare socială care este realizată cu rapiditate poate creea incertitudine. „În ultimii 15 ani, oamenii au construit aceste noi reţele şi au început să vadă impactul lor, iar următorii 15 ani vor fi marcaţi de oameni care îşi vor folosi influenţa pentru a remodela societatea”, a spus creatorul Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×