Scene uluitoare la Spitalul Marie Curie. Zeci de oameni din întreaga țara l-au așteptat la ora 6 dimineața pe unul dintre medici! Foto

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/01/2019, 21:11
Scene uluitoare la Spitalul Marie Curie. Zeci de oameni din întreaga țara l-au așteptat la ora 6 dimineața pe unul dintre medici! Foto GALERIE FOTO
Zeci de părinți s-au strâns în curtea Spitalului Marie Curie pentru a-i ura La mulți ani! medicului Adrian Stanciu

Zeci de părinți din întreaga țară l-au așteptat sâmbătă, la ora 6 dimineața, pe unul dintre medici la Spitalul Marie Curie. Oamenii veniți din Pitești, Brașov sau Giurgiu au vrut să îi facă o surpriză medicului Adrian Stanciu, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Părinții care s-au adunat în curtea spitalului au dorit să îi mulțumească pentru devotament și pentru faptul că acum copiii lor sunt mai bine, după ce au trecut prin cabinetul lui.

Deși nu se cunoșteau între ei, oamenii i-au cumpărat un tort și au așteptat în liniște ca doctorul Adrian Stanciu să ajungă la spital pentru o nouă zi de muncă. Tortul a fost unul tematic, în formă de spital în fața căruia se află un medic și o mămică ce își ține copilul în brațe. A fost pentru al treilea an consecutiv când părinții i-au cântat „La mulți ani!” medicului despre care spun că este un adevărat profesionist. „Și de Crăciun și de Paște i-am făcut astfel de surprize şi am constatat cu toţii că domnul doctor Adrian Stanciu este un om cu suflet mare, emotiv, ca noi toţi de altfel. Mereu avem câte un nod în gât şi încercăm să ne ţinem lacrimile”, a declarat un părinte.

Medicul Adrian Stanciu le mulțumește celor care i-au făcut surpriza
Medicul Adrian Stanciu le mulțumește celor care i-au făcut surpriza

Zeci de părinți s-au strâns în curtea Spitalului Marie Curie pentru a-i ura „La mulți ani!” medicului Adrian Stanciu

La un moment dat, după ce părinții au intrat în spital în mare liniște pentru a nu deranja pacienții, toți ochii s-au ațintit spre lift. În momentul în care Adrian Stanciu a apărut, toți cei prezenți au început să cânte „La mulți ani!” Medicul i-a îmbrățișat pe fiecare în parte cu lacrimi în ochi și le-a mulțumit.

Medicul Adrian Stanciu
Medicul Adrian Stanciu

„Vreau să spun ceva. Nu am fost la domnul doctor de 15 ani. Domnul doctor nu l-a salvat numai pe băiatul meu, ne-a salvat și pe noi, și ne-a vindecat și pe noi. Mulțumim din suflet”, a spus una dintre mame în aplauzele celor din jur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×