Scandal între fete, la Exatlon! “Toate spun că are o aroganţă în ea”

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
12/02/2019, 21:56
Scandal între fete, la Exatlon! “Toate spun că are o aroganţă în ea” GALERIE FOTO
Scandal între fete, la Exatlon! “Toate spun că are o aroganţă în ea”

S-a lăsat cu scandal mare între fetele de la Exatlon! Faimoasa Andreea Arsine și Războinica Nicoleta Luncă și-au schimbat vorbe dure la show-ul de la Kanal D. „Toate fetele au declarat că Andreea are o aroganță în ea. Probabil este o strategie pentru a intimida adversarul”, a comentat incidentul dintre cele două mătușa Nicoletei.

Nicoleta Luncă și Andreea Arsine au ajuns la schimburi dure de replici. Cele două și-au aruncat cuvinte grele după ce Războinica a spus despre Faimoasă că ar fi arogantă. Până la urmă s-a ajuns în situația în care cele două s-au certat de față cu toată lumea. „Ea de fel nu e o fire certăreață. Dar se pare că i s-a umplut paharul. De la bun început au fost certuri cu Faimoasele. Și la Exaball a fost împinsă și i s-a ciobit dintele. Se pare că a răbufnit. Ea este o fire calmă, dar s-au adunat dorul de casă și condițiile de acolo”, a fost caracterizarea pe care i-a făcut-o mătușa Nicoletei.

Scandal între fete, la Exatlon! Nicoleta Luncă a răbufnit la adresa Andreei Arsine

A ieșit cu scântei la Exatlon. Nicoleta Luncă și Andreea Arsine și-au aruncat vorbe grele. Cele două s-au certat de față cu toată lumea, lucru neobișnuit la show-ul de la Kanal D. „Nu cred că a provocat-o. Probabil există o rivalitate între ele, tot joacă una cu alta. Eu nu am cunoscut-o sub presiune, o știu în viața de zi cu zi ca pe o fată de treabă, educată”, a caracterizat-o Mirel Drăgan pe Andreea Arsine.

„Nu cred că trebuie să se ajungă la exprimarea asta”, a spus Ana Otvoș

 „Poate fi și o strategie din partea Războiniciei. Sunt normale aceste tensiuni, dar nu le încurajez. Ambele au greșit, nu numai Andreea sau numai Războinica. Vă spun din experiență că acolo sunt mulți factori. Din ce am văzut, și Nicoleta a fost foarte arogantă”, a spus Mirel Drăgan. „Femeile sunt mai bătăioase, reacționează mai repede și își asumă mai puțin. Noi femeile spunem și apoi ne retragem. Conflictul respectiv mi se pare unul normal, dar nu mi se pare normal cum au început să vorbească. A fost jignită Andreea, care are o vârstă. Nu cred că trebuie să se ajungă la exprimarea asta”, a spus Ana Otvoș despre reacția Nicoletei. „Astea sunt frustrări care se acumulează. Cu siguranță și Andreea a spus ceva, și Nicoleta a spus ceva și s-au adunat frustrări”, a adăugat fosta Războinică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×