Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 7

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 18:30
Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 7
Nu pierde în seara aceasta episodul 7 din serialul Sacrificiul numai pe Antena 1. Sursa foto: youtube.com

Serialul „Sacrificiul” continuă în seara aceasta de la orele 20:00 pe Antena. Serialul românesc este produs de Dream Film Production, iar regizorul este binecunoscuta Ruxandra Ion cea care a lucra și la „Fructul oprit”. Trustul Intact și-a propus să cucereacsă toate audiențele cu acest serial în care joacă nume grele ale cinematografiei românești. 

„Sacrificiul” Live Stream Online în seara aceasta doar pe Antena 1

„Sacrificiul” a adus peste 40 de actori care mai de care mai cunsocuți. Printre numele grele ale scenei românești se numără Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Gruia Sandu, Virginia Rogin, Bogdan Stanoevici, dar și Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman sau Dorian Popa. Producția spune povestea a trei familii diferite care provin din medii de viață diferite, dar al căror destine se întâlnesc. Filmările sunt în desfășurare atât în București, cât și în alte locații din împrejurime.

În episodul din seara aceasta fanii vor afla cum se încheie dezvăluirea Divei legat de prima ei relație de dragoste. Diva (Oana Zăvoranu) îi povestește iubitului ei Bobi despre relația ei cu Rapha, dar și faptul că a rămas însărcinată, dar a renunțat la sarcină. Avea numai 18 ani când s-a întâmplat evenimentul.

Sacrificiul se poate viziona numai pe Antena 1
Vezi ce se întâmplă în seara aceasta în Sacrificiul începând cu ora 20:00. Sursa foto: dcnews.ro

Actrița Cristina Ciobănașu și-a petrecut ziua de naștere pe platoul de filmare

Cristina Ciobănașu a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani. Actrița a fost serbată de colegii de la serialul „Sacrificiul” așa cumsecuvine. Toată echipa a muncit pentru a-i face o petrecere surpriză actriței. Cristina a avut parte de un grătar, tort și cadouri. „Mă bucur că am petrecut împlinirea celor 23 de ani pe platourile de filmare alături de oamenii dragi. Sincer, pentru mine e o bucurie mult mai mare să fiu aici în zilele importante”, a mărturisit iubita lui Vlad Gherman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×