Ryanair are noi reguli pentru bagaje. Un tânăr inventiv a fentat sistemul foarte ușor. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
07/11/2018, 18:07
Ryanair are noi reguli pentru bagaje. Un tânăr inventiv a fentat sistemul foarte ușor. VIDEO
Lee Cimino este tânărul care a fentat noile reguli ale companiei aeriene Ryanair

Compania aeriană Ryanair are noi reguli pentru bagaje! Cu toate acestea, un tânăr inventiv a fentat sistemul foarte ușor. Iată VIDEO cu metoda prin care a reușit să facă asta! De altfel, tinerii sunt cunoscuți drept oameni cu o ingeniozitate incredibilă și o putere fantastică de a se adapta în situații de orice gen, cum a fost și în această situație. Unul dintre tinerii care intră în categoria descrisă mai sus este și Lee Cimino, în vârstă de 30 de ani. Englezul, nemulțumit de politica agenției aeriene, a gândit o modalitate prin care să schimbe soarta banilor care ar fi ajuns la Ryanair, constând în taxa pentru bagaj.

Noua regulă a companiei, implementată din data de 1 noiembrie, le dădea dreptul pasagerilor să ia un bagaj de mici dimensiuni la bord, pentru a încăpea sub scaunul pasagerului din față. În schimb, pentru bagajul de mână, care trebuia să cântărească maximum 10 kilograme, oamenii trebuiau să plătească o taxă de 6 lire. Și, pentru valizele de cală, aceștia trebuiau să scoată din buzunar 25 de lire, ca și până acum.

Ryanair, noi reguli pentru bagaje! Un tânăr inventiv a fentat sistemul!

Bărbatul a cumpărat bilete de la Manchester la Belfast cu doar două zile înainte ca noua politică să intre în vigoare. Așa că, englezul a căutat și găsit o metodă prin care să poată călători după regulile de până în 1 noiembrie. Cum a făcut asta? Ingeniozitatea lui Lee a constant în a face din propiul palton o valiză, în care să pună toate hainele de care avea nevoie pe durata călătoriei sale, așezând astfel haina în care trebuia să-și pună bagajul de mână. Cu toate că avea emoții ca nu cumva modalitatea sa să nu funcționeze, bărbatul a reușit să treacă fără probleme și, mai ales, fără să plătească taxe pentru bagaje.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×