Stewardese plătite în funcţie de greutate! Motivul este halucinant!

Filon Stan   
în Galerie foto
16/09/2017, 00:01
Stewardese plătite în funcţie de greutate! Motivul este halucinant! GALERIE FOTO

Stewardesele sunt admirate zi de zi. Bărbaţii visează la ele, iar femeile le invidiază. În Rusia însă acestea sunt plătite în funcţie de greutate! Două angajate ale companiei aeriene Aeroflot s-au trezit cu salarii mai mici, după ce au luat în greutate. Motivul este unul halucinant: aeronava consumă mai mult combustibil cu ele la bord!

Politică folosită de compania aeriană Aeroflot, de a corela salariul asistenţilor de zbor cu mărimea purtată la haine, este ilegală, după cum a decis un tribunal din Moscova. Două stewardese au adus cazul în faţa legii, după ce Aeroflot le-a scăzut salariile din cauză că au fost etichetate drept prea „mari”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Stewardesele au câştigat procesul cu Aeroflot

Yevgenia Magurina a afirmat, potrivit BBC, că este uimită că a câştigat procesul. Ea a mai spus că politica în urma căreia a fost evaluată prin prisma înfăţişării şi nu a abilităţilor este umilitoare. Ea a susţinut, de asemenea, că sute de alte femei au fost afectate de această metodă.

Aeroflot a insistat din nou asupra faptului că politica respectivă nu este discriminatorie. Anterior, în sala de judecată, avocatul companiei a argumentat că spaţiul limitat din avion presupune că persoanele supra-dimensionate nu sunt eligibile şi că acestea nu primesc prime, deoarece compania aeriană cheltuieşte mai mult pentru combustibil din cauza lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×