Rita Mureşan, confesiune terifiantă! Ce a simţit când s-a apropiat de Răzvan Ciobanu, la priveghi

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/05/2019, 09:36
Rita Mureşan, confesiune terifiantă! Ce a simţit când s-a apropiat de Răzvan Ciobanu, la priveghi GALERIE FOTO
Rita Mureşan, confesiune terifiantă! Sursa foto: captură Theo Show, Kanal D

Decesul designerului Răzvan Ciobanu, din 29 aprilie, care s-a petrecut în Săcele, Constanța, unde s-a izbit cu mașina de pomii aflați în afara carosabilului, a îndurerat mulți oameni. Prezent în showbiz-ul românesc aproape de când s-a înființat, Răzvan și-a făcut mulți prieteni, însă nu amesteca găștile.

Rita Mureșan a făcut confesiuni terifiante legate de priveghiul lui Răzvan Ciobanu

Deși avea momente în care prefera să fie solitar, nerăspunzând nimănui la telefon, rămânea aproape de oamenii dragi. Unul dintre ei a fost Rita Mureșan, încă în stare de șoc după trecerea sa în neființă. Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi și un nod în gât, la ”Acces Direct”, ce a simțit atunci când s-a apropiat de trupul neînsuflețit al prietenului său. La înmormântarea celui cu care a împărțit același necaz, cel de a avea câteva kilograme în plus, Rita a spus că atunci când s-a apropiat de sicriu pentru a-și lua ”adio” a simțit mirosul acestuia.

Mai târziu, s-a aflat că apropiații au pus în sicriu sticluța cu parfumul lui preferat. „Eu când m-am apropiat să îmi iau la revedere i-am simțit mirosul. Noi ani de zile…nu aveam absolut nimic, nici prieteni, nici nimic, eram eu cu el, că eram grași, eram nu știu ce. Eu am fost acolo când el a avut nevoie de mine. Sunt ani de zile în care am fost prieteni și în care el a respirat adâns și și-a revenit”, a spus designerul. Invitată la emisiunea ”Teo Show”, Rita a povestit și acolo, cu amar, tot ce îl leagă de Răzvan.

Rita Mureşan, confesiune terifiantă! Ce a simţit când s-a apropiat de Răzvan Ciobanu, la priveghi
Rita Mureșan la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Sursa foto: click.ro

”Dacă închid ochii îl văd de mână cu Iisus”

„Am făcut atac de panică în dimineaţa aia. Am fost stropită cu apă de Nelu (n.r. fostul soţ) Nu am mai avut aer. Eram la Constanţa, la tatăl fetelor mele, petreceam Paştele acolo, venise şi una dintre fete în România. Nu mi-a venit să cred”, a declarat Rita Mureșan. Simțindu-se binecuvântată cu o putere pe care nu mulți o au, vedeta susține că e sigură că Răzvan a ajuns într-un loc minunat. „Simt. Eu am calități extrasenzoriale. Eu văd. Dacă închid ochii îl văd de mână cu Iisus”, a mărturisit Rita Mureșan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×