Rita Mureșan, în lacrimi la TV! ”Încă nu m-am obișnuit cu ideea!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 12:17
Rita Mureșan, în lacrimi la TV! ”Încă nu m-am obișnuit cu ideea!” GALERIE FOTO
Rita muresan in lacrimi la televizor! Vedeta plange dupa fiicele sale

Rita Mureșan a izbucnit în lacrimi la televizor! Designerul a declarat: ”Încă nu m-am obișnuit cu ideea!” Vedeta nu s-a sfiit să-și spună oful pe micile ecrane. Aceasta a povestit că trece printr-o perioadă grea din cauza plecării la studii a ambelor fiice. Rebeca este în anul terminal la Chimie Genetică, în America, iar Gloria a plecat de curând în Londra, pentru studiile superioare. Iar, cu toate că este extrem de mândră de fetele sale pentru reușitele lor, aceasta are și momente în care se întristează din cauza tristeții. De asemenea, Rita a mai spus că Gloria va urma drumul frumosului, precum ea, chit că a ales Londra, căci și ”acolo e o capitală a modei”. ”E o mândrie că au ajuns la școli atât de bune în lume. Gloria e mai pe filonul meu. A ales Londra, și acolo e o capitală a modei. Nu ca Milano sau Paris, dar are ocazia. Dacă vrea să încerce…Nu depinde de mine. Ea alege ce vrea. Sunt încă în șoc, nu mi-am revenit”, a declarat creatoarea de modă.

În cadrul unei emisiuni televizate, de marți dimineață, 30 octombrie, creatorul de modă a declarat că încă nu s-a obișnuit să stea singură, ba chiar, pentru ea, acest subiect este foarte sensibil. ”Da, fetele sunt plecate, Rebeca în America, Gloria în Londra. E greu singură, încă nu m-am obișnuit cu ideea și mereu îmi vine să plâng când vorbesc despre asta. Haideți să schimbăm subiectul”, a mărturisit Rita Mureșan.

Rita muresan in lacrimi la televizor! Vedeta plange dupa fiicele sale
Rita Mureșan, alături de fiicele ei

Rita Mureșan, în lacrimi la TV! ”E greu singură”

Rita muresan in lacrimi la televizor! Vedeta plange dupa fiicele sale
Rita Mureșan, în urmă cu câțiva ani

În prezent, pentru a-și ocupa timpul, gătește mult mai mult decât înainte și se focusează pe cariera sa. ”Acum, fac mâncare pentru alții, dacă tot sunt singură. Mă ocup de mai multe evenimente, vor fi zilele astea în Centrul Vechi, am foarte multe rețete cu dovleac, hamburgeri – cu carne, vegetarian… Sunt foarte gustoși și sănătoși în același timp”, a completat vedeta în cadrul aceleiași emisiuni din această dimineață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×