Rezultatele autopsiei victimelor din Gorj! Ce au dsecoperit polițiștii

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
31/07/2018, 18:55
Rezultatele autopsiei victimelor din Gorj! Ce au dsecoperit polițiștii GALERIE FOTO

Poliţista din Gorj şi-a ucis mama şi fiica folosind câte un singur foc de armă! Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legişti după ce au cercetat condiţiile în care s-a petrecut teribila crimă care a îngrozit România.

Conform stirileprotv.ro, Adela Lăpădat a folosit doar câte o singură împuşcătură pentru a lua viaţa mamei sale şi a bebeluşului de 6 luni, lucru care denotă „sângele rece” de care a dat dovadă în momentul oribilor crime. Adela Lăpădat, poliţista din Gorj, şi-a ucis atât mama cât şi bebeluşul, iar apoi s-a sinucis. Crima din Gorj a făcut înconjurul României, iar acum medicii au terminat şi autopsia care a stabilit cum au murit cele trei persoane. Bebeluşul împuşcat de mamă avea doar şase luni.

Crima făcută de poliţista din Gorj: şi soţul e anchetat

Soţul Adelei Lăpădat este şi el în acest moment obiectul unei anchete. Bărbatul este tot poliţist şi şi-ar putea pierde locul de muncă din cauza faptului că arma folosită pentru crimă şi sinucidere este chiar pistolul său de serviciu. Superiorii bărbatului îl acuză de faptul că arma a fost lăsată nesupravegheată la domiciliul personal, lucru interzis de regulamentele Poliţiei. Obligativitatea tuturor oamenilor legii este să păstreze sub cheie pistolul de fiecare dată când arma rămâne la domiciliu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×