Rezultatele autopsiei victimelor din Gorj! Ce au dsecoperit polițiștii

Sandra Popescu  
înStiri mondene
31/07/2018, 18:55
Rezultatele autopsiei victimelor din Gorj! Ce au dsecoperit polițiștiiGALERIE FOTO

Poliţista din Gorj şi-a ucis mama şi fiica folosind câte un singur foc de armă! Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legişti după ce au cercetat condiţiile în care s-a petrecut teribila crimă care a îngrozit România.

Conform stirileprotv.ro, Adela Lăpădat a folosit doar câte o singură împuşcătură pentru a lua viaţa mamei sale şi a bebeluşului de 6 luni, lucru care denotă „sângele rece” de care a dat dovadă în momentul oribilor crime. Adela Lăpădat, poliţista din Gorj, şi-a ucis atât mama cât şi bebeluşul, iar apoi s-a sinucis. Crima din Gorj a făcut înconjurul României, iar acum medicii au terminat şi autopsia care a stabilit cum au murit cele trei persoane. Bebeluşul împuşcat de mamă avea doar şase luni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Crima făcută de poliţista din Gorj: şi soţul e anchetat

Soţul Adelei Lăpădat este şi el în acest moment obiectul unei anchete. Bărbatul este tot poliţist şi şi-ar putea pierde locul de muncă din cauza faptului că arma folosită pentru crimă şi sinucidere este chiar pistolul său de serviciu. Superiorii bărbatului îl acuză de faptul că arma a fost lăsată nesupravegheată la domiciliul personal, lucru interzis de regulamentele Poliţiei. Obligativitatea tuturor oamenilor legii este să păstreze sub cheie pistolul de fiecare dată când arma rămâne la domiciliu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×